хочу сюди!
 

Татьяна

51 рік, терези, познайомиться з хлопцем у віці 50-58 років

Таки да!

Поляк, що воював 2 роки за Україну: «Це фейкова війна. Єдине, що справжнє – це тіла загиблих. Найкращі підрозділи, які є в Україні не воюють. Чому?»

Зуброва Юлія

!!Поляк,що воював 2 роки за Україну:»

— Як думаєте, коли закінчиться війна на Сході України?
— Проблема, в тому, що це не просто війна, а фейкова війна. Єдине, що справжнє – це тіла загиблих. Я ще ніколи не зустрічав в підруччниках з ведення війни такого, коли країна, яка може економічно знищити свого ворога, не робить цього. А ще й навпаки – підтримує його. Якщо всі 4 роки Україна купує антрацит і тим самим допомагає ворогу, то це не війна, а маячня якась. Найкращі підрозділи, які є в Україні не воюють. Чому? Бо це нікому не потрібно. Війна – це прекрасний бізнес військових командирів. Для держави – це чудова відмовка, чому ми не можемо провети реформи. Ця фейкова війна потрібна лише фейковим політикам і бандитам. І триватиме вона доти, доки обидві сторони конфлікту будуть заробляти на цьому гроші.

— На вашу думку, куди українські політики ведуть нашу країну сьогодні?
— Зрозуміло, що ті, хто зараз при владі, не хочуть в Європу. Адже як тільки Україна буде в Європі – їх усіх посадять за грати за короткий період часу. Українці хочуть розвиватися та крокувати у Європу, вони – ні. Найлегше сказати, що це поляки, угорці чи румуни не хочуть, щоб Україна була у Європі, а політики ні в чому не винні. Те, що Львів хочуть забрати поляки – маячня. Якби в Польщі такі дискусії почались, то тоді половину Польщі довелось би віддавати Німеччині. Це типова тема для того, щоб відвести увагу від внутрішніх проблем. Політики таким способом 25 років відволікають увагу населення країни, яка повинна бути найбагатшою в Європі, а є найбіднішою, він справжніх проблем.

— То, що нам, на вашу думку, робити? Чекати виборів чи вже зараз змінювати все радикально?
— Кого обирати? Ляшка, Юльку, боксера, актора чи музиканта? Ці люди вирішили – Україна наше підприємство, яке ми нікому не віддамо. Якщо не зрозуміємо це – нічого не зміниться. Які ресурси в нас є, як в руху «Визволення»? Є 1 млн доларів? Немає. А вони в день такі гроші витрачають на свою рекламу. Вони все грамотно роблять – усе ділять між собою без зайвого шуму. Один раз зробили це публічно – ледь не втратили владу, тому тепер будуть робити все розумніше. Ці люди відчувають себе феодалами. Ви думаєте, вони просто так віддадуть владу? З тими ресурсами, які вони в них є? Віддадуть все, що накрали за ці 25 років? Українцям потрібно зрозуміти, що для цих людей країна – це їхній бізнес, до котрого вони нікого не допускають. Тільки радикальними способами можна все змінити. І дуже шкода, що не вийшло це зробити у 2014 році.»!!!!!

Джерело

Сообщение Поляк, що воював 2 роки за Україну: «Це фейкова війна. Єдине, що справжнє – це тіла загиблих. Найкращі підрозділи, які є в Україні не воюють. Чому?» появились сначала на BBCcCNN.

Думка автора статті не відображає думку редакції. Редакція не несе відповідальності за обґрунтованість і тлумачення думки автора, а сайт є лише носієм інформації.
5

Коментарі

115.05.18, 04:57

У мене фото вставлене ДВІЧИ (Гугл-хром), а як в інших браузерах?
Молодець поляк!

    215.05.18, 10:16

    Ну вот, ще один запрошений "ПЕС ВІЙНИ"...
    ПРОЗРІВ, накінець-то!!!
    ***Ця фейкова війна потрібна лише фейковим політикам і бандитам. І триватиме вона доти, доки обидві сторони конфлікту будуть заробляти на цьому гроші***
    *** Я про ЦЕЙ ДОГОВОРНЯК кажу ще з 2014 року!

      315.05.18, 15:11

      Можливо він десь правий,але чому пісьля захвату Криму хоть сохопутний коридор не пробили,коли все фейк і договорняк?

        416.05.18, 14:01

        Зовнішньополітичні проблеми вирішимо тільки по тому як похеримо владу шоколадного ворога України і українців!!!