хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

У Тернополі триває "Великодній ярмарок"


У Тернополі триває "Великодній ярмарок". Далі докладніше про це розповість "Тернопіль".

Так, ще 4 квітня на Театральному майдані відкрили "Великодній ярмарок". У ньому беруть участь понад тридцяти митців із Західної України. У стилізованих 36-х торгівельних будиночках талановиті майстри презентують та продають свої вибори, серед яких є сувеніри, великодня атрибутика та твори мистецтва. Також на ярмарку відбуваються презентації страв національної кухні в гастрономічному секторі. Адже "Великодній ярмарок" відбувається під гаслом "Міст багато, а Файне — одне!". 

Також під час відкриття "Великоднього ярмарку" розпочався в Тернополі й туристичний сезон, що був приурочений до цієї події.

Крім того, на "Великодньому ярмарку" були й заплановані культурні заходи. Наприклад, 5-6 квітня відбувалися пленери мистецьких закладів міста - "Розписуємо писанку", у яких брали участь учні художніх шкіл та відомі митці Тернополя. Так, вони розписали 12 гігантських писанок, що були встановлені на вулиці Г. Сагайдачного, поблизу пам'ятника І. Франка. А 7 квітня о 9 годині ранку на Набережній Тернопільського ставу відбувся великий забіг "RunDay". 

До слова, впродовж дня 9 квітня були проведені такі цікаві заходи, як Великодні гаївки "Зав'яжемо вінець" о 14:30 , а о 15 годині відбувся святковий Великодній концерт, о 17:00 здійснилися бої крашанок.

Триватиме "Великодній ярмарок" до 15 квітня. Треба нагадати тернополянам, що сьогодні, 10 квітня, о 15 годині на Театральному майдані заплановані спортивні "Великодні забави для дітей та батьків". А завтра, 11 квітня, о 18 годині в Українському Домі "Перемога" відбудеться Великодній концерт легкої та популярної музики муніципального Галицького камерного оркестру. А 14 квітня у центрі міста о 20 годині пройде нічний квест "Тернопіль Потемки". І на додаток, 15 квітня о 15 годині на Театральному майдані та бульвар Т. Г. Шевченка відбудеться урочисте закриття "Великоднього ярмарку".

Отож, в Тернополі на Великодніх святах мешканці міста чудово проводять час! 

2

Коментарі