хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

IV битва "Koza Music Battle"


Напередодні у Тернополі відбулася грандіозна IV битва "Koza Music Battle". Далі докладніше про це розповість "Тернопіль".

Так, у арт-барі "Коза" відбувся традиційний конкурс рок-гуртів, щоб потрапити на фестиваль "Файне Місто". У IV битві "Koza Music Battle" взяли участь гурти з Києва, Львова, Івано-Франківська, Чернівців та Херсона.

Гурт із Києва "БДСМ" грає музику в жанрах рок та панк-рок. Значення абревіатури "БДСМ" кожен їхній слухач може вигадати для себе самого. Як кажуть учасники гурту, що їхні роти заткнуті, а руки зв'язані. Адже їх, як і всіх людей нашої планети, з народження навчають, що музиканти повинні служити батьківщині, при цьому не бути господарями на своїй землі. А в будь-якій нормальній родині достоту хтось повинен домінувати. Так, учасники ансамблю повинні відвідувати роботу, яку вони ненавидять, і схвалювати насильство з боку поліціянтів. Отож, музиканти не могли спокійно дивитися на це лицемірство, і вже майже рік співають пісні, головне посилання яких - повернути загальні прийняті цінності: доброту, мир та любов.

Львівський гурт "Deepwine" грає indie-rock та pop-rock. Учасники гурту мають багато живих виступів, але найбільшим досягненням на даний момент є те, що їхні треки включають у збірки української музики. Також одним із досягненням є те, що музиканти співпрацюють із "Moon Records". 

Івано-Франківський гурт "Red Eyed Hyena" виконує музику в жанрі "Stoner Rock". Спочатку вони грали виключно для себе, а потім спонтанно дебютували на фестивалі "Electric Meadow-2016". Як кажуть учасники гурту, що їхню музику можна охарактеризувати, як стіну фузу, що складається з затягнутих блюзових рифів, мелодичних соло, масивного басу, качових ударних та вокалу з легким драйвом.

Чернівецький гурт "The Fox's Sleep" грає психоделічний рок, стоунер-рок та альтернативний рок. Як діляться учасники гурту, що вони не ставлять для себе музичних обмежень, кожного з них надихає життя, в якому вони живуть. І на думку музикантів, вони вміють перенести свій досвід у площину нематеріального, пишуть те, що відчувають, роблять те, що вміють.

Херсонський гурт "Need Some Air" був заснований 2015 року. Музиканти грають гаражний рок. Усім учасникам гурту 17-18 років, кожен з яких намагається донести через музику свої власні переконання, погляди, думки та переживання, зрозумілими для широкої аудиторії словами. 

І таке ставлення до виступів та музики, яку вони виконують, принесло музикантам гурту "Need Some Air" перемогу в IV битві "Koza Music Battle". 

Отож, "Need Some Air" приїде на фестиваль "Файне Місто", який відбудеться  20-22 липня 2018 року, і позмагається за грошовий приз від організаторів.

2

Коментарі