хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Тернопіль готується до Великодня!


Місто Тернопіль, як і всі міста України, готується, щоб найкраще відсвяткувати Великодень. Далі докладніше про це розповість "Тернопіль".

До свята Воскресіння Христового у Тернополі прикрасять центр міста, щоб мешканці міста чудово відсвяткували цей день. Так, на вулиці Сагайдачного поставлять 12 гіганських писанок заввишки 1,5 метра. Ці декоративні писанки 5 та 6 квітня розкрасять місцеві художники - члени Національної спілки художників України, учні мистецької школи, студенти факультету мистецтв Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка та всі бажаючі тернополяни. Всі художники просто неба зможуть для своєї писанки вибрати оригінальний орнамент та розмалювати її. Отож, всі мешканці міста зможуть подивитися на роботу художників та помилуватися нею.

Також у Тернополі з 4 квітня на Театральному майдані відбудеться Великодній святковий ярмарок. У ньому візьмуть участь понад тридцяти митців  із Західної України. У стилізованих торгівельних будиночках майстри будуть презентувати та продавати свої вибори. Як-то, сувеніри, великодню атрибутику та твори мистецтва. На цьому ярмарку заплановані культурні заходи. Наприклад, цикл майстер-класів "Великдень на порозі", змагання "Найнайміцніше яйце", Великодні гаївки "Зав’яжемо вінець" та фестиваль "Яйце-Райце" тощо. Ярмарок буде діяти до 15 квітня 2018 року, а монтаж  та підготовка до нього розпочнеться сьогодні, 27 березня.

Крім того, у Тернополі відбудуться передвеликодні сільськогосподарські ярмарки, щоб жителі міста гарно приготувалися до свята Великодня. 

Ці ярмарки будуть розташовані в трьох мікрорайонах міста за такими адресами:

  1. Масив "Дружба": майданчик на перехресті вулиць Миру та Дружби.
  2. Масив "Східний": проспект Степана Бандери, 15 (майданчик перед центральним стадіоном міста); вулиця Протасевича, 12 (майданчик перед рестораном "Галич").
  3. Масив "Сонячний": вулиця Леся Курбаса (майданчик біля ринку "Галицький").

Ці продовольчі ярмарки діятимуть у Тернополі від 31 березня.

Треба нагадати читачам, що цьогоріч свято Воскресіння Христового  відсвяткують 8 квітня.

1

Коментарі