хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

У Тернополі відкрилася фотовиставка "Мрій"


У Тернополі в Українському домі "Перемога" відкрилася фотовиставка "Мрій". Далі докладніше про це розповість "Тернопіль".

Треба сказати, що фотовиставка "Мрій" - це не звичайна виставка, вона розповідає про дітей із інвалідністю та їхні мрії. 

Проект "Мрій" налічує 44 світлини і розказує про 22 дитини з особливими потребами, в котрих складні діагнози. Так, на одній фотографії дитина зображена сама, а на другій - із відомою особистістю. Адже у всіх дітей, навіть із особливими потребами, є свої мрії.

Презентує фотопроект "Мрій" благодійний фонд "Я - майбутнє України", щоб привернути до дітей зі складними діагнозами українське суспільство та щоб діти інтегрувалися в наше повсякденне життя. 

Виставка "Мрій" перед Тернополем уже побувала у трьох українських містах. А її відкрили проект 12 листопада 2017 року в Мистецькому Арсеналі в Києві. І з цього часу вона подорожує Україною, щоб зібрати кошти на будівництво та облаштування корпусу "Мрій" в місті Добра, де буде проходити реабілітація дітей з інвалідністтю. 

Також частина грошей від виставки "Мрій" піде на операцію одній героїні проекту - Ясі Чекловій, яка перебуває у візку. У дівчинки невтішний діагноз - спинно-мозкова грижа. І щоб трохи послабити її стан, їй потрібна серйозна операція, що дозволить очистити нирки. Так, на Ясю 10 квітня вже чекає клініка на операцію по виведенню сечоводів назовні. Нирки в Ясі майже не працюють, сеча потрапляє у нирки, що призводить до інтоксикації організму. В Ясі часто підіймається температура до 39°, відбувається постійне отруєння організму.

Але, незважаючи на це, Яся хоче бути Чемпіонкою світу зі спортивних танців. І вона наполегливо працює над цим. У Тернопіль Яся Чекалова завітала зі своїм партнером Богданом і на відкритті фотовиставки виконала зі своїм партнером чудовий танець.

Виставка "Мрій" триватиме в Тернополі до 30 березня, а далі поїде подородувати іншими містами України. 

3

Коментарі