хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

У Тернополі відбувся Всесвітній тиждень грошей


В Тернополі від 14 до 20 березня відзначили Всесвітній тиждень грошей. Далі докладніше про це розповість "Тернопіль".

Стало вже традицією, що в Тернополі в березні відзначають Всесвітній тиждень грошей - "Global Money Week". Його з 2016 року організовують студенти Тернопільського національного економічного університету. 

Треба сказати, що 2018 року гаслом "Global Money Week" є  – "Гроші мають значення!". Отож, щоб цьогоріч  на Тернопільщині гідно провести цей тиждень під таким девізом об’єдналися 17 освітніх закладів. В заходах відзначення "Global Money Week" взяли участь факультет фінансів та факультет банківського бізнесу ТНЕУ, Галицький коледж ім. В. Чорновола, Бережанська школа гімназія ім. Б. Лепкого, Бучацький колегіум ім. Святого Йосафата, Бучацький ліцей, Зборівська ЗОШ №2, Козівська ЗОШ №2, Кременецький ліцей ім. Уласа Самчука, Хоростківська НВК ЗОШ І-ІІІ ст. №1-гімназія, Теребовлянський НОК, Тернопільська Школа-економічний ліцей №9 ім. І. Блажевич, Тернопільські ЗОШ І-ІІІ ступенів №16, №24 і №25; Тернопільська спеціалізована загальноосвітня школа І ступеня повного дня з поглибленим вивченням основ економіки, Гімназія «Гармонія» Галицького коледжу ім. В’ячеслава Чорновола та ЗОШ №91 з міста Дніпро.
Учасники провели лекції, круглі столи, квести та флешмоби, в яких відзначили "Global Money Week". Тому що це глобальна ініціатива, щоб звернути увагу супільства на фінансову грамотність. Так, під час веселих та інтерактивних заходів дітям та молоді розповідають про всі аспекти, які пов’язані з грошима. 

У відзначенні "Global Money Week" беруть 130 країн. У цих державах організовують презентації, заняття, проекти та змагання з фінансової освіти й грамотності. Україна також приєдналася до цієї міжнародної ініціативи. 

Головною умовою Всесвітнього тижня гроше є підвищення рівня фінансової грамотності, щоб прийняти компетентні економічні та фінансові рішення.

0

Коментарі