хочу сюди!
 

Kateryna

54 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 45-60 років

Тернопільські артилеристи визначали найсильнішого


У Тернополі 8 лютого в 44-й окремій артилерійській бригаді відбувся  відбірковий етап змагань із армреслінгу серед військовослужбовців. 

Змагання проходили в спортивному залі військової частини А3215. У них взяли участь понад 30 військовиків, які мірялися силою у кожній ваговій категорії.

Оцінювали змагання з армреслінгу багаторазовий чемпіон світу, Європи та України, заслужений майстер спорту України, президент обласної федерації армспорту в Тернопільській області Андрій Пушкар та президент Тернопільської обласної федерації пауерліфтингу Ігор Лисий. До речі, останній надав для змагань  спеціальні столи для армреслінгу, а Андрій Пушкар перед змаганнями докладно пояснив правила та техніку рукоборства.

Крім того, підтримати армійців завітав начальник обласного управління фізичної культури та спорту Віктор Мацикур, зазначивши, що такі змагання потрібні не тільки для військового вишколу, а й для їхнього розвитку. 

Переможцями змагань із армреслінгу відбіркового етапу із армреслінгу серед військовослужбовців стали:

1. Категорія 75 кг
І місце – В. Гаврицький;
ІІ місце – Ю. Орехівський;
ІІІ місце – А. Олійник.

2. Категорія 80 кг
І місце – І. Досій;
ІІ місце – Н. Бічахія;
ІІІ місце – Б. Багрій.

3. Категорія 90 кг
І місце – І. Дубик;
ІІ місце – Г. Фещук;
ІІІ місце – О. Дубина.

4. Категорія 100 кг
І місце – В. Шевчук;
ІІ місце – Д. Гуздяк;
ІІІ місце – О. Хом’як.

Переможці відбіркового етапу змагань поїдуть у Рівне, щоб представити 44 окрему артилерійську бригаду і будуть змагатися серед інших військових частин оперативного командування «Захід». 

Після завершення змагань Андрій Пушкар провів майстер-клас із армреслінгу. До слова, спортсмен є одним із найяскравіших представників України у цьому виді спорту, і завдяки його майстерності нашу країну знають у всьому світі.

Про це повідомляє "Тернопіль" з посиланням на Facebook-сторінку 44 окремої артилерійської бригади.

3

Коментарі