хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

У Тернополі на схід України провели добровольців

Напередодні з Тернопільського Театрального майдану відправилися на Донеччину боронити Україну від російських загарбників бійці 6 Резервної сотні Добровольчого Українського Корпусу "Правий сектор" та ТОО "Тризуб" ім. Степана Бандери.

З нагоди відправки на Схід у Тернополі відбулися певні урочистості. Добровольців привітав очільник обласного штабу "Правий сектор" Назар Сарабун, якого знають під позивним "Вій". У своєму виступі він сказав, що бійці, які прямують зараз на Донеччину, вже не вперше захищають Україну, вони борються як і в тилу, так і на передовій, щоб здобути перемогу для нашої Держави.

Крім того, під час промов "Правий сектор" подякував усім небайдужим мешканцям Тернополя, що долучилися до збирання бійців на схід. 

Після виступів і хороших побажань у дорогу служитель церкви молитвою і добрим словом поблагословив захисників на достойну боротьбу за Неньку-Україну.

Треба сказати, що позиції Добровольчого Українського Корпусу "Правий сектор" та ТОО "Тризуб" ім. Степана Бандери базуються в місті Новогродівка Донецької області. І з цієї бази добровольці з 2014 року до 2018 року виступали в бої за Савур-Могилу, за Донецький аеропорт, за Піски, за Широкине, за Авдіївку. В цих боях брали участь і тернополяни, які не залишають українські позиції й сьогодні.

У боях на Сході України із Добровольчого Українського Корпусу "Правий сектор" загинуло 64 бійці, понад 500 - поранено. Деяких захисників українська влада нагородила високими нагородами, наприклад, Василя Сліпака "Орденом за мужність" І ступеня (посмертно).

Нагадаємо, що  Добровольчий український корпус "Правий Сектор" був створений у червні 2014 року, щоб захистити Україну від російської агресії. Даний Корпус є добровільним формуванням і бойовим крилом організації "Правий сектор". 

Корпус було створено відповідно до статті 65 Конституції України: "Захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України, шанування її державних символів є обов'язком громадян України".

Про це повідомляє "Тернопіль".

6

Коментарі

Гість: ВашаМрiя

110.02.18, 09:07

Сотня добровольців - це замало. Війна закінчиться тільки тоді, коли увесь "Правий сектор" піде на фронт.

    210.02.18, 10:21Відповідь на 1 від Гість: ВашаМрiя

    Сотня добровольців - це замало. Війна закінчиться тільки тоді, коли увесь "Правий сектор" піде на фронт.Віна закінчиться тоді,коли здохнуть усі ватоголові покидьки!

      Гість: ВашаМрiя

      310.02.18, 13:21Відповідь на 2 від MR.SEKOND

      Сотня добровольців - це замало. Війна закінчиться тільки тоді, коли увесь "Правий сектор" піде на фронт.Віна закінчиться тоді,коли здохнуть усі ватоголові покидьки!А йти на війну боїшся? Чекаєш доки здохнуть усі ватоголові покидьки?

        411.02.18, 09:57Відповідь на 3 від Гість: ВашаМрiя

        Сотня добровольців - це замало. Війна закінчиться тільки тоді, коли увесь "Правий сектор" піде на фронт.Віна закінчиться тоді,коли здохнуть усі ватоголові покидьки!А йти на війну боїшся? Чекаєш доки здохнуть усі ватоголові покидьки?Не боюсь,але нема сенсу відповісти конкретно по цьому питанню у відкриту