хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Полтава: духовна столиця чи кримінальне місто?

Увечері 22 січня голова правління ВАТ «Видавництво «Полтава» (входить до складу корпоративного підприємства ДАК "Укрвидавполіграфія"), депутата обласної ради від фракції НСНУ Володимира Микійчука, котрий повертався додорму, перестріли й жорстоко побили троє невідомих. Постраждалого госпіталізували зі струсом головного мозку та важкими гематомами на обличчі. Хуліганів, наркоманів та грабіжників вдосталь в часи економічної кризи. Адже в декого виникає бажання обрати «найпростіший» спосіб заробити гроші - кримінальний... Але це не той випадок, оскільки невідомі мовчки побили людину, не вимагаючи жодних цінних речей.

Які мотиви переслідували нападники? Людська агресія, яка деградувала настільки, що перейшла всі межі? Чи може замовлення?  Висновки буде робити слідство. Можна лише розмірковувати - чи не пов'язано це з подіями, які зараз відбуваються на ВАТ «Видавництво «Полтава». Адже 14 листопада 2008 року Володимир Микійчук був незаконно відстороненний від виконання своїх обов'язків, а в.о. голови правління був призначений представник вищестоящего керівництва ДАК «Укрвидавполіграфія» Череда Олександр Михайлович. Збори акціонерів про зміну складу правління та передачу підприємства в оренду призначено на 27 січня 2009 року... Подія сталася наперододні.

13

Коментарі

12.02.09, 09:53

"чи не пов'язано це з подіями"

Абсолютно правильно. Копайте в бизнес-направлении.

    22.02.09, 09:56Відповідь на 1 від CKB

    АКВ працює

      32.02.09, 10:08Відповідь на 2 від блогер

      АКВ працюєА про духовную столицу забудьте. У вас даже нет областной детской библиотеки

        42.02.09, 10:09Відповідь на 3 від CKB

        допоможи нам її повернути

          52.02.09, 10:16Відповідь на 4 від блогер

          допоможи нам її повернутиКогда я служил в армии в Полтаве, тамошнее начальство использовало меня в качестве грузчика, строителя, дворника и еще бог знает кого, но только не по моей специальности. А когда я отслужив, уехал, ты мне говоришь "допоможи". Стыдно
          А библиотеку надо новую делать - об этой забудьте.

            Гість: InvaderGir

            62.02.09, 15:28

            Як казали в одному фільмі : "Сотні чорних щодня лупцюють в поліції, а одна біла дура стрибнула у дірку - так це по всіх каналах показують."
            Аналогічна ситуація. Може там взагалі була якась особиста, не політична і не кримінальна справа, а може то просто п'яні виродки були.