хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Арсеній Яценюк проти відставки уряду Тимошенко

«Я категорично проти відставки уряду, тому що це поглиблення дестабілізації», – заявив сьогодні лідер «Фронту Змін» Арсеній Яценюк в інтерв’ю журналістам на Світовому економічному форумі в Давосі. – «Відставка уряду спровокує тільки одне – тотальне безвладдя».

Арсеній Яценюк зазначив, що старий уряд повинен працювати, адже немає альтернативи для створення нового. «Якби була нова коаліція і новий уряд, тоді було б зрозуміло: одних – відправляємо у відставку, на інших – покладаємо відповідальність», – наголосив він.

Арсеній Яценюк запропонував уряду працювати далі. «У них є більшість, яка підтримується комуністами. Хай вони приймають кадрові рішення всередині уряду і хай намагаються виходити з кризової ситуації. Тому якщо буде стояти питання на порядку денному про відставку уряду, я проголосую проти», – підбив підсумок лідер «Фронту Змін».

Довідка

Світовий економічний форум відбувається у Давосі (Швейцарія) з 29 по 01 лютого 2009 р. Головна тема зустрічі фінансових та політичних лідерів світу – пошуки виходу з світової фінансової та економічної кризи. Доповідачами цьогорічного форуму будуть колишні лідери Сполучених Штатів та Великої Британії Білл Клінтон і Тоні Блер, а також лауреат Нобелівської премії миру 2006 року Мухамед Юнус.

Сьогодні лідер «Фронту Змін» візьме участь в Українському ланчі, де він буде одним з ключових доповідачів. Модератором дискусії буде екс-комісар ЄС з зовнішніх зв’язків, канцлер Оксфордського університету, співголова Міжнародної Кризової Групи (International Crisis Group) Кріс Паттен. Окрім Арсенія Яценюка заплановані виступи інвестора і філантропа Джорджа Сороса та відомого колумніста газети New York Times Томаса Фрідмана.

Головною темою обговорення на Українському ланчі буде система міжнародних економічних і фінансових відносин, яка формується під впливом кризи. Учасники ланчу спробують визначити концепцію подальшого економічного розвитку України з урахуванням нових ризиків і нових можливостей та відповісти на питання: Як покращити інвестиційний клімат в Україні? Як розвиватимуться відносини України із Росією та Заходом в умовах кризи? Що необхідно зробити, щоб створити стабільну політичну ситуацію в Україні?

В Українському ланчі візьмуть участь понад 200 представників провідних світових компаній, політики і громадські діячі з України, Росії, США, Німеччини, Франції та інших країн, представники українських і міжнародних ЗМІ.

"Фронт змін".

15

Коментарі

12.02.09, 11:43

"спровокує тільки одне – тотальне безвладдя"

А зараз в нас тотальне владдя мабуть

    22.02.09, 11:45Відповідь на 1 від CKB

    мабуть, ще не тотальне

      32.02.09, 11:53Відповідь на 2 від Тарас Токар

      мабуть, ще не тотальнеТо уже без разницы. Точка возврата пройдена.

        анонім

        42.02.09, 12:06

        хай скаже це Ющенку, а не журналістам

          52.02.09, 12:38

          а що зміниться?

            анонім

            62.02.09, 16:13Відповідь на 5 від gam-ua

            а що зміниться? може відмовиться від дурнуватої ідеї знов уряд валити

              Гість: frontovik

              74.04.09, 12:17

              до речі, яценюк рухається дуже активно в інтернеті, навіть для своєї ініціативи Фронт Змін створив соцмережу http://www.nafrontizmin.com