хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

На Тернопільщині відкрито майже 200 пунктів обігріву


На Тернопільщині зі складними кліматичними умовами майже у кожному селі та місті відкрили мало не 200 пунктів обігріву. А якщо мороз збільшиться до 20 градусів, то в Тернополі мають намір розгорнути мобільні пункти обігріву, тобто намети. Крім того, будуть чергувати автомобілі підвищеної прохідності.

Ці пункти працюватимуть у парках і біля лікарень. Тут можна отримати першу медичну допомогу, зігрітися, випити чаю та з'їсти гарячої їжі. 

Нагадаємо, що через переохолодження у Тернопільській області вже померли три людини. Першою жертвою морозу став відомий тернопільський режисер театру-студії "Діалог" і бард  Валерій Сеньків, котрому було 49 років. Судово-медична експертиза підтвердила, що митець  загинув від загального переохолодження.

Поза тим, на Тернопільщині цими днями у районну лікарню міста Борщів доправили мешканку села Худиківці Борщівського району 1970 року народження, яка також вмерла від загального переохолодження організму.

Також в нiч нa 15 сiчня  жінка нa Гусятинщинi зaмерзлa дo смертi. Напередодні вона прийшлa дo синa привiтaти із святoм святoгo Вaсиля. Потім попрощалася і піщла додому, а зрaнку нa oкoлицi її знaйшли зaмерзлoю.

Отож, центри обігріву можуть врятувати життя кожній людині. Тут спеціалісти допоможуть кожному жителю Тернопільщини врятуватися від морозу..

Про це повідомляє "Тернопіль" з посиланням на сайт Управління ДСНС України у Тернопільській області, на якому опубліковано список пунктів обігріву, що розгорнуті на території Тернопільської області, станом на січень 2018 року.


https://ternopil.eu/ua/fullnews/235866

3

Коментарі

118.01.18, 11:58

Шкода Сенькова, як і всіх інших. Не можна самотньо блукати в мороз.

    218.01.18, 19:49Відповідь на 1 від Богдан Бо

    Шкода Сенькова, як і всіх інших. Не можна самотньо блукати в мороз.
    так, шкода... хоча мороз не був великим, до 8-10 градусів... хоча ми вже звикли до плюсової температури взимку...