хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Таки да!

Агресор скаржиться, що жертва ще опирається, – Лінкявічус гостро відповів Росії щодо України
Лінас Лінкявічус
Лінас Лінкявічус
 

Менше слів – більше суті. Щоденна розсилка від 24 Каналу Що це таке?

 

Після того, як США вирішили надати Україні летальну зброю, зі сторони Росії полетіли скарги та погрози в сторону України та її партнерів. Відповісти їм вирішив міністр закордонних справ Литви Лінас Лінкявічус.

У російському МЗС заявили, що "США в певному сенсі переступили межу, оголосивши про намір передавати Україні озброєння прямого вражаючої дії. Американська зброя здатне привести до нових жертв в сусідній з нами країні, до чого ми не можемо залишатися байдужими". Традиційно з уст дипломатів країни агресора полилися пропагандистські заяви про "державний переворот" в Україні, де активну роль зіграли США, "ніжно пестячи майданну владу", "заборону російської мови", "карателів з націоналістичних батальйонів" та інші побрехеньки, які за чотири роки наплодили у Росії.

Читайте також: "Джавеліни" стримають наступ Росії на Донбасі і підвищать ціну агресії для Путіна, – WSJ

Цинічним таке звернення назвав глава МЗС Литви Лінас Лінкявічус.

"Росія заявляє, що постачання США зброї Україні спонукатиме Київ до застосування сили. Не можу не дивуватись – де межі цинізму? Агресор скаржиться, що жертва ще опирається", – написав литовський міністр.

#Russia says that #US decision to supply weapons to #Ukrainewill encourage Kiev to use force. I can’t stop wondering- are there any limits of cynicism? Aggressor complains that victim still resisting.

Нагадаємо, американські ЗМІ повідомили, що Адміністрація президента США Дональда Трампа схвалила постачання Україні снайперських гвинтівок M107A1 і супутнього устаткування на суму 41,5 мільйони доларів.

0

Коментарі

126.12.17, 08:12

На территорії України іде війна США з РФією ДО ОСТАННЬОГО УКРАЇНЦЯ!
І тому РФія НЕ МОЖЕ допустити, щоб під її боком базувалась зброя США.
Так що разом з поставками США "лєталки" - ми отримаємо лише ЧЕРГОВИЙ ВИТОК ВІЙНИ...
Американский журнал "The National Interest" сказав:
ПРОДАВАТЬ ОРУЖИЕ КИЕВУ = ЛИТЬ БЕНЗИН НА ТЛЕЮЩИЕ УГЛИ!
І він таки правий!