хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Зустріч Президента Петра Порошенка з Генеральним секретарем НАТО

У Брюсселі відбулася зустріч Президента Петра Порошенка з Генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом

24 листопада 2017 року

У Брюсселі відбулася зустріч Президента Петра Порошенка з Генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом

Президент висловив вдячність НАТО за незмінну підтримку суверенітету і територіальної цілісності України та допомогу в протидії російській агресії.

Глава держави відзначив, що Україна продовжує реалізовувати визначений на законодавчому рівні курс євроатлантичної інтеграції та послідовно реформувати сектор безпеки і оборони відповідно до стандартів НАТО.

Було підтверджено зацікавленість української сторони у подальшому поглибленні співпраці з НАТО шляхом ефективного виконання відповідних Річних національних програм та використання Комплексного пакету допомоги НАТО для України.

Президент Порошенко подякував Генеральному секретарю Столтенбергу за чітку позицію стосовно збереження відкритих дверей Альянсу для країн, які відповідають необхідним вимогам.

Генеральний секретар НАТО наголосив, що Північноатлантичний Альянс залишається разом із Україною і наше партнерство є надійним та міцним.


1

Коментарі

Гість: DankoHonta

12.12.17, 10:05

Порошенко – це гарант продовження війни, гарант корупції, гарант підвищення тарифів, гарант інфляції, знищення банківської системи і розграбування всіх останніх ресурсів, які ще в на залишилися! Цього «ХАРАНТА» на виборах треба винести з його кабінету і припинити існування цієї наскрізь корумпованої системи!
Україні більше не потрібні президенти зі своїми кумами, свитою, і на троні. Досить. Віче, парламент, адекватне управління країною за допомогою адекватних людей. Вже чверть століття Україна переходить з рук в руки різних кланів. Зрозумійте, дістало.

    22.12.17, 11:16Відповідь на 1 від Гість: DankoHonta

    У чому проблема генерації людей "Совка" - вони можуть тільки поглинати і руйнувати, але не вміють генерувати нове і позитевне. Скільки вже почув від ось цього "дохнутого" критики на адресу сучасної влади, але жодної пропозиції не було - жодноїа!
    Я постійно зауважую, що не треба мене переконувати, хто поганий, а назвіть і доведіть, хто є кращий! Ніхто нічого і нікого! В такому випадку, як казав мій тесть: - Тай йди ти на...

      Гість: DankoHonta

      32.12.17, 12:04Відповідь на 2 від Богдан Бо

      богдан бо - дебіл! Нелюд, яки за срібняків допомагає жтдві потрошенка нищити Україну! Скотина відповість за все!
      Ой Боженьки, й звідки ж на нас стільки лиха?

      10:31, 09 грудня 2016

      Нарід, який зрадив своєму достойному лідеру, заслуговує на злиденність. В цьому є щось таке, що важко пояснити чи зрозуміти і навіть усвідомити. Та це все, як виявилось, працює бездоганно. Такий собі незбагненний та надійний "закон природи".

      Часи 2004-2010 здаються зараз, через багато років зубожіння українців просто еталоном заможного життя кожного. Та людям було мало - і це цілком природнью. Люди почали бажати більшого, але...

      Закляті вороги України точно знали що слід зробити, щоб повернути Україну в багнюку, поближче до себе. Що треба зробити з нацією, щоб запустити процеси саморуйнації?

        Гість: DankoHonta

        42.12.17, 12:05Відповідь на 3 від Гість: DankoHonta

        Насамперед, вбити лідера. Далі вже все не так складно. Або фізично, як то було в історії не раз, або облити брудом й збити людей з пантелику. Тонни бруду, що безперервно лилися по всіх каналах інформації впродовж 2000-них років в решті решт зробили свою чорну справу і "лідером" поставили свого. Поставили в тому числі ті, хто голосно кричав "Єто мой земляк, он наш, донецкий!". Кричали вони своїм язьіком, звичайно - бо ж "хохльі тупьіе, а мова ваша сельская...". Горлали в Криму, в Одесі - "он защітіт нашє право нє блєять на мовє".

        Лідера справжнього раптом не стало... Не стало навіть фізично, бо перебування за ґратами не дає жодної можливості до повноцінної боротьби. Та справжній лідер не здався, лідер продовжував боротьбу як міг - і в решті решт, разом зі своїм народом, якому він пробачив,