хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Повчально!

У Нью-Йорку відкрився магазин чоловіків, в якому жінки можуть вибрати і купити собі чоловіка за смаком. На вході інструкція, як працює магазин: 

1) Можна відвідати магазин тільки один раз; 
2) Тут шість поверхів і характеристики чоловіків з кожним поверхом поліпшуються; 
3) Чи можна вибрати будь-якого чоловіка або ж піднятися на поверх вище; 
4) Не можна повертатися поверхом нижче. 

Одна жінка вирішила сходити в цей магазин і знайти собі супутника життя. На першому поверсі її зустріла табличка: "Ці чоловіки мають роботу". Вона вирішує піти вище. 

На другому табличка говорить: "Ці чоловіки мають роботу і люблять дітей". Жінка вирішує піднятися вище. 

На третьому: "Ці чоловіки мають роботу, люблять дітей і неймовірно красиві". - Вау! - каже жінка, але ... вирішує йти вище.

На четвертому поверсі повідомляється, що "Ці чоловіки мають роботу, люблять дітей, красиві як боги і допомагають по дому". - Неймовірно! - вигукує жінка. - Насилу можу втриматися. Але, сказавши так, вирішує йти поверхом вище. 

На п'ятому поверсі табличка: "Ці чоловіки мають роботу, люблять дітей, красиві як боги, допомагають по дому і екстремально романтичні і чуттєві". Жінка у же зібралася зайти на цей поверх і вибрати собі кого-небудь тут, але все ж вирішує зійти на шостий. 

Там її зустрічає електронна напис: "Ви є відвідувачкою номер 31456112 цього поверху, тут немає чоловіків, цей поверх існує лише для того, щоб продемонструвати, що жінку неможливо задовольнити ніяк. Спасибі за те, що вибрали наш магазин".

Навпаки ж був відкритий магазин дружин. На першому поверсі табличка: "Жінки, які люблять секс". На другому поверсі табличка: "Жінки, які люблять секс і не виносять мозок". Поверхи з третього по шостий були відвідані жодного разу. 

Першопрохідці мережі
1

Коментарі

112.10.17, 23:24

Поверхи із 3 по 6 не були відвідані жодного разу! Так потрібно читати останній абзац.

    213.10.17, 08:56Відповідь на 1 від Мольфар

    Поверхи із 3 по 6 не були відвідані жодного разу! Так потрібно читати останній абзац.Так чого простіше...- ВИПРАВ САМ ТЕКСТ!
    ---
    МОВЧАЗНІ жінки, які СТВОРЕНІ для сексу, і НІКОЛИ не виносять мозок = у мене про таких тут = http://blog.i.ua/community/2998/2040109/