хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Чим шоколадні пси відрізняються від псів бандюковича???

В Кіровоградській області поліція жорстко розігнала АТОшників (ВІДЕО)
Оля Гузенко 27 червня 2017, 23:46
В Кіровоградській області поліція жорстко розігнала АТОшників (ВІДЕО)

Ветерани АТО приїхали в Кіровоградську область, щоб стати на захист фермера, в якого рейдерським методом хотіли відібрати його справу і господарство. Вони разом із селянами відбили рейдерську атаку, та потім приїхали поліцейські, які почали жорстко затримувати АТОшників. Відео потрапило в мережу і викликало крайнє обурення.

Новину повідомив колишній боєць батальйону «Донбас» Євгеній Шевченко, передає «Преса України».

«Важко втримати емоції, але я спробую. У Кіровоградський області власник фермерського господарства раптом дізнався, що він вже не є власником. Чому? Тому що він начебто...подарував (!) увесь свій бізнес невідомій особі, яка швидкоруч змінила власників у реєстрі, опісля чого потягом кількох днів відбулася ще одна угода, на цей раз вже купівлі-продажу. Так, це типове рейдерство часів Януковича», - розповів він.

За його словами, було проведено дві експертизи підпису. Одна, прокурорська, підтвердила, що він належить фермеру, інша, незалежна, підтвердила, що він підроблений.

«Начебто усе - кінець історії. Та насправді це був тільки початок. Незважаючи ні на які рішення судових експертиз та судових інстанцій рейдери з охоронної компанії "Борисфен" (місто Дніпро), яку контролює народний депутат від НФ Юрій Береза у кількості 50 чоловік спробували захопити головний офіс підприємства, та повстали селяни. Поліція на виклики не приїзджала протягом 2-х (!!!) годин. Приїхали вже по факту, коли селяни самотужки розбили вщент тітушок і 31 особу затримали власноруч», - стверджує Шевченко.

За його словами, ветерани війни за незалежність вирішили прийти на допомогу людям і взяли на себе функцію поліції - стали на захист справедливості та букви закону.

«Як відбувалися подальші події, можно було б легко уявити за часів Януковича, але не сьогодні, коли ми пройшли Революцію Гідності, коли в країні триває війна... Сьогодні вдень власника під приводом надати свідчення викликали до прокуратури і дві години примушували відмовитися від допомоги ветеранів. Врешті решт серце літньої людини не витримало і його забрала швидка з інфарктом. Наразі він перебуває у важкому стані в лікарні. Тим часом за особистою командою міністра МВС Авакова у невеличке село Бережинка було стягнуто спец.підрозділи поліції, які без жодних пояснень почали арештовувати та бити ветеранів і селян, яки стали на захист своєї землі. Били усіх без розбору - у тому числі били жінок. Наразі близько 20 з них госпіталізовано у місцеву лікарню із травмами різної ступені важкості», - описав ситуацію ветеран «Донбасу». 

Нагадаємо, 11 липня 2015 року, як відомо, в Мукачевому сталася резонансна стрілянина, в якій постраждали обидві сторони-учасниці. Однією з них були бійці «Правого сектору», яким висунули звинувачення, передбачені Кримінальним кодексом. 26 червня 2017 року їх виправдали.

2

Коментарі

128.06.17, 10:27

Мерзкие твари. Что еще можно сказать? Впрочем, надо не говорить, а делать.