хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Закрити кордон України з РФ вже!

Вбивство командира спецназу в Києві: всі подробиці
27.06.2017

Сьогодні вранці, 27 червня, близько 08:10 у Солом'янському районі Києва під час руху вибухнув легковий автомобіль Mercedes. Інцидент стався на перетині вулиць Солом'янської та Механізаторів.




Вбивство командира спецназу в Києві: всі подробиці

У Києві сьогодні у результаті вибуху автомобіля загинув командир спецназу Головного управління розвідки Міноборони Максим Шаповал. Правоохоронці розслідують подію як теракт. У МВС не виключають, що до вбивства військового можуть бути причетні російські спецслужби. Всі відомі деталі на цей момент - в матеріалі LIGA.net.

Командиру було 39 років. Потужність вибухівки - близько 500 г в тротиловому еквіваленті. Частини машини розлетілися в радіусі 100 метрів



За словами очевидців, вибух був такої сили, що його почули на сусідніх вулицях. Частини машини розлетілися в радіусі 100 метрів.

Вибух зафіксувала камера відеоспостереження. На кадрах видно спалах,
клуби диму, що піднімаються вгору і уламки, які розлітаються.

Богдан Гордасевич: Подібне вбивство офіцера - керівника контрозвідки СБУ Донецької області сталося десь півроку тому в Маріуполі, але з цього підриву стає зрозуміло, що належних висновків не було зроблено. Військові такого рівня під час війни повинні жити у воєнних містечках під охороною, а не приватно!

3

Коментарі