хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

145-та реформа Порошенка.

Пам'ятаєте перше та головне антикорупційне гасло, з якого і починається вся корупція - "Необхідно розділяти владу і бізнес" ?
Не пам'ятаєте і вже призабули ? Але від того гасло не втратило своєї актуальности, а для України ще і важливости.
А от на Тернопільщині бізнес та влада об’єднались заради "розвитку підприємництва і торгівлі".
І це цілком офіційно відбулось 13 червня 2017 в Тернополі на конференції з такою милою назвою "Бізнес та влада : ефективний діалог заради розвитку підприємництва та торгівлі", організований Тернопільською ОДА на чолі з головою С.Барна. 
Це напевно така нова, вже 145 реформа - "економічна", від пана Порошенко, яку першою почали впроваджувати на Тернопільщині.
Тобто весь цивілізований світ знає та розділяє владу і бізнес, і лише в Україні "реформа", яка буде владу та бізнес об'єднувати. 
Чому це почали з Тернопільщини ? Та тому, що Тернопільщина залишилась єдиною кісткою в горлі порошенків-януковичів, яку їм треба в будь-якій спосіб знищити. Тому і териториальну реформу примусово в 2015-му запровадили в Тернопільщині, в 2016-му реформували освіту, тепер в 2017-му нас гвалтують всім не зрозумілою медичною реформою ... тому Тернопільщина остання в рейтингу рівня життя, заробітної плати та пенсій.
А що дивно, що "локомотив" всіх "реформ від Порошенко" в області голова ОДА С,Барна в п'ятірці кращих "реформаторів" України, а Тернопільська область в той же час в глибокій дупі і остання в рейтингу рівня життя, заробітної плати та пенсій. 
Тому голова ОДА С.Барна на своїх чисельних нарадах-колегіях хвалиться не конкретними показниками та цифрами, а лише їх міфічною "динамікою", яку ні до чого не прив'яжеш, особливо до нашого життя. 
Не знаю, як воно Вами сприймається, але я бачу, як наше суспільство стрімко деградує, а влада #порошенко і ко активно цьому сприяє.
P.S. На конференцію не були запрошені представники обласної ради, які, до речі, є офіційною владою Тернопільської області.
Чому ? То вже питання до С, Барни. Сподіваюсь почуємо його точку зору.

0

Коментарі

116.06.17, 15:58

Цікаво було б дізнатись, що було зроблено самим п. О.Башто в Україні та Тернопільщині зокрема. Не слова, а конкретні досягнення, щоб оцінити силу критики.

    216.06.17, 23:40Відповідь на 1 від Богдан Бо

    поцікавтеся в антєрнеті, це дуже просто ... можете в ютубі, це теж не складно ... звісно якщо справді хочете знати, а не лише коментар свій тицяти.