хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Молодець Джамала!

Піар-директор Джамали запевняє, що вона виступає на Євробаченні безкоштовно 10.05.2017 22:01 365

Співачка Джамала виступає на Євробаченні безкоштовно.

Про це заявив у ефірі "Радіо Свобода" піар-директор співачки Денис Козловський.

"У мережі ProZorro чомусь немає жодної статті витрат, які стосуються постановки і виробництва трьох номерів Джамали. Тобто ні запису симфонічного оркестру, ні виробництва графіки, ні танцівників, ні виготовлення костюмів. Це і є стаття витрат, яка записана як гонорар Джамали", – зазначив він.

Як пояснив Козловський, люди, які працюють у цій сфері, не є юрособами. "Оркестру, який записували, взагалі формально не існує – збірна "солянка" з найкращих музикантів, які неофіційно оформлені. Не існує ніякої юрособи, яку можна було б у систему ProZorro завести і написати, що це ось такий оркестр, а це – його гонорар. Насправді, якщо ви поглянете на цей бюджет, побачите, що гонорару Джамали там немає взагалі. Джамала виступає на Євробаченні безкоштовно. А цей мільйон гривень – бюджет трьох номерів", – додав він.

Раніше повідомлялося, що за даними порталу держзакупівель ProZorro, переможець минулорічного Євробачення українська співачка Джамала отримає за виступ під час цьогорічного конкурсу 985,5 тис. гривень.

4

Коментарі