хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Все гарно на Євробаченні!

Павло Грицак: "На Євробачення-2017 розповсюджено більше 58 тисяч квитків"
Павло Грицак:
Опубліковано: 10 травня

На Євробачення-2017 розповсюджено більше 58 000 квитків.

Про це сьогодні на прес-конференції у Міжнародному виставковому центрі повідомив виконавчий продюсер Євробачення-2017 Павло Грицак, передає Укрінформ.

"Станом на сьогодні продано більше 58 400 квитків, що дуже хороший результат. І ми дуже раді, що така кількість глядачів відвідає пісенний конкурс Євробачення. Ми бачимо, що денні шоу мають величезну популярність, і дуже раді, що приходять сім’ї, і цей прекрасний великий проект залишиться в пам’яті у дітей", – підкреслив Павло Грицак.

"Залишилося ще шість шоу, і ми будемо раді бачити всіх глядачів", – підсумував він.

Також виконавчий продюсер Євробачення в Україні наголосив, що проведення пісенного конкурсу проходить згідно із запланованим сценарієм: "Поки що все виходить так, як задумали: щасливі артисти, щасливі делегації, щасливі журналісти та фани. І це велика радість для всієї команди, яка працювала достатньо виснажливо й інтенсивно".

Крім того, він зауважив, що створення Суспільного телебачення, звичайно, вплинуло на організацію Євробачення, "але поки що все виходить".

Павло Грицак також розповів, що фінансування пісенного конкурсу проходить без проблем: "Ми направлені на економію. Більше того – у нас вищі доходи, ніж були заплановані... І нам це дозволяє спокійно завершувати цей проект і цей конкурс", – зазначив він.

 

Найсвіжіші новини, найцікавіші подробиці та ексклюзивні прямі трансляції подій Євробачення-2017 читайте на Eurovision.ua.

 

3

Коментарі

112.05.17, 21:09

Головне — аби всі були живі-здорові. Хай там бдять по максимуму.