хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Новини 19 січня


Сьогодні, 19 січня, четвер, приніс такі файні новини:


1. Добра новина, що сьогодні завітав до нас Третій Празник в гості : Святе Водохреща ! Радуйся! Ой радуйся, земле!

2. Український народ БОРЕТЬСЯ проти путлерівських покручів та покидьків російських окупантів.

3. Кабінет міністрів на засіданні 18 січня затвердив створення в Україні державної премії імені Михайла Грушевського. Введення цієї премії стане реальним виявом уваги держави до сфери відновлення збереження національної пам'яті українського народу. А також сприятиме підвищенню престижу наукових і науково-популярних праць з історії України, активізації наукових історичних досліджень і створенню національного культурного продукту історичного характеру, стимулювати підвищення якості наукових і науково-популярних видань з історії України. Розмір грошової частини премії щороку визначатиме Президент України.

4. Посол України в Туреччині Андрій Сибіга заявив, що наприкінці між Україною і Туреччиною було підписано угоду, яка передбачає виділення 3 мільйонів доларів США на щорічній основі протягом 5 років.

5. Протягом тижня на території Одеської і Миколаївської областей відбуватимуться військові навчання. Про це повідомляється на сторінці Військово-морських сил ЗСУ у Facebook.

6. Як повідомляє Міністерство інформполітики, Японія надасть україні устаткування для Громадського мовлення.

7. В Одесі в Палаці студентів випадково знайшли фреску, яку створили 1928 року «бойчукісти». Про це повідомив історик та урбаніст Кирило Ліпатов у Facebook.

"Палац студентів (будівля Селянського банку). Сирість і час виявили під штукатуркою розпис, виконану в 1928 році Михайлом Бойчуком та Антоніною Івановою. Адміністрація обіцяє все замазати. Більше робіт бойчуківців в Одесі не збереглося", – написав Ліпатов.

8. Співачка Джамала зі своїм нареченим Бекіром Сулеймановим планують влаштувати веселе кримськотатарське весілля. Про це вона повідомила в інтерв’ю «Теленеделе», інформує прес-служба телеканалу 1+1. «Веселе сучасне кримськотатарське весілля. Хочу, щоб наші гості, які раніше не були на подібних заходах, відчули всю красу урочистості: східна їжа і музика, національні традиції і неповторний дух кримськотатарського весілля», – зазначила співачка.

9. Український повнометражний 3D-мультфільм «Микита Кожум’яка» безкоштовно показали в Лондоні, пише ВВС. Зазначається, що показ відбувся за підтримки посольства України у Британії.  Також наприкінці січня стрічка вийде на великі екрани у Польщі й Туреччині. Крім того, на черзі – ще понад 60 країн, половина з яких у Латинській Америці. Українці також сподіваються завоювати й англомовний ринок. Англійською фільм називається The Dragon Spell («Закляття дракона»).

 10. Центральне розвідувальне управління США виклало в онлайн 775 тисяч документів на 13 млн сторінок. В архіві є інформація про діяльність ЦРУ під час Холодної війни, в'єтнамського і корейського конфліктів. Також в базі можна знайти дані про проекти агентства з дослідження НЛО і телепатичні можливості людини. Крім того, в архівах міститься інформація про українські політику, природні багатства, наукові досягнення, і настрої населення в різні часи і в різних областях, військовий потенціал в окремих регіонах. Деякі з цих документів розсекречено тільки в січні 2017 року, а найдавніші датовані 1940-ми роками.

11. Три тисячі рятувальників слідкують за безпекою на водоймах під час Водохреща.

Дайджест позитивних новин підготовлено спеціально для ФБ-групи «Файні новини»:

https://www.facebook.com/%D0%A4%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D1%96-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8-700024123365955/?pnref=story

та
https://www.facebook.com/groups/fayninovyny/

6

Коментарі

119.01.17, 12:46