Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

16 січня. Понеділок. Добрі новини


Сьогодні, 16 січня, понеділок, приніс такі файні новини:


1. Український народ БОРЕТЬСЯ проти путлерівських покручів та покидьків російських окупантів.

2. Процес звільнення окупованих територій Донбасу від бойовиків та російських військових повинен розпочатися восени 2017 року. Про це в ефірі Еспресо TV заявив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука. Він зазначив, що це станеться після того, як російський агресор перестане фінансувати терористів. Тука сказав, що питання звільнення від російської окупації Криму та Донбасу необхідно відокремлювати одне від одного, адже, на його думку, для повернення анексованого півострова знадобиться набагато більше часу.

3. Зранку в Україну завітав Джозеф Байден. Експерти вже назвали його приїзд «ритуальним візитом-символом». В ЗМІ повідомляють, зокрема на радіо «Свобода», що саме Байден передає Україні модель, коли топ-контактною особою для Києва у Вашингтоні є віце-президент, який персонально дуже тісно й активно опікується українськими справами, допомагаючи Україні. Інші видання вказують, що візит Байдена , покликаний запевнити, що американська сторона й надалі буде прихильною до України.

4. Україна проінспектує кілька військових частин на Ростовщині. Росія дозволить українським інспекторам відвідати кілька військових формувань та частин російської армії, дислокованих на території Ростовської області, повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на Міноборони РФ.

 

5. У польському місті Лодзь відбулося відкриття десятого Консульства України. Почесним консулом призначений мешканець Лодзя Богдан Генрік Висоцький, бабуся і дідусь якого походять з України. Про це повідомляє Wiadomosci.

 

6. У Парижі українські емігранти об’єдналися в асоціацію «Ідеї без кордонів». Не забувають про українські звичаї й традиції, намагаються святкувати Різдво з колядками, вертепом і кутею, а тому стараються триматися разом. Цьогоріч волонтери асоціації зорганізували Різдвяний вертеп для православної церкви в Парижі. Потім урочисто пройшли вулицями столиці Франції, побували вони й біля Ейфелової вежі. Учасники «Ідеї без кордонів» збираються не лише на Різдво чи Великдень, вони також організовують свята вишиванки, виставки до Шевченківських днів, ярмарки.

7. Голова представництва Євросоюзу в Україні, посол Ю. Мінґареллі,  заявляє, що Європейський союз продовжить надавати підтримку Україні, незважаючи на політичні зміни усередині країн-членів ЄС. 

8. Як повідомляє Радіо «Свобода», відтепер проект «Донбас. Реалії» виходитиме в ефір на телеканалі «112 Україна». Крім цього Радіо Свобода запустило нову програму «Радиво», в якій будуть представлені історії про незвичайних-звичайних людей. Першим гостем передачі вже став відомий казкар і волонтер Сашко Лірник, який переконаний: «На Донбасі казка – це потужна зброя, а казкар – це потужний військовий підрозділ».

9. Приватна американська космічна компанія SpaceX повідомила про запуск своєї ракети Falcon 9, вперше з моменту аварії у вересні минулого року. Через 8 хвилин після запуску перший ступінь ракети успішно приземлився на безпілотну платформу в Тихому океані. Компанія SpaceX є однією з двох приватних космічних компаній, що уклали контракти з NASA на доставку вантажів на Міжнародну космічну станцію. Використання багаторазових ракет Falcon 9 здешевлює запуск космічних апаратів.

10. Британська співачка Наталка Пасічник сказала в інтерв’ю: «Найцікавіше в мені те, що я українка». Наталя Пасічник 17-річна солістка Молодіжного оркестру Барнета, а також студентка Вудхауз-коледжу в північному Лондоні. Як і її батько, вона народилася у Великій Британії в українській родині.

                                                                                                      

Дайджест позитивних новин підготовлено спеціально для ФБ-групи «Файні новини»:

https://www.facebook.com/%D0%A4%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D1%96-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8-700024123365955/?pnref=story

та
https://www.facebook.com/groups/fayninovyny/

2

Коментарі