хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Актуально!

Світлина від Begemot.
10

Коментарі

16.01.17, 17:20

Єдине виключення - в місцях проживання компактних нацменшин за рахунок і за згодною громади. Українська ж держава повинна забезпечувати мови корінних народів - кримськотатарську насамперед.

    26.01.17, 20:25

    У Франції при владі не багачі, але розумні, а РФ має в керівництві, як не розумних, то точно патріотів насамперед російського діалекту української мови. На жаль Україною керманять не перші.

      37.01.17, 08:44Відповідь на 1 від gatyla

      Поняття "корінні народи" принаймні у соціології не застосовується (вважається дискусійним) з тієї причини що неможливо чітко і об"єктивно визначити які народи слід вважати корінними, а які ні. Натомість у соціологічному арсеналі є поняття "автохтонний етнос" та "алохтонний етнос". Перший сформувався як етнос на тій чи тій території і нікуди із неї не мігрував. Другий, це той, який на територію свого сучасного існування прийшов із іншої території. Критерії автохтонний та алохтонний є чіткими, однозначними і об"єктивними. У цій методологічній стратегії єдиним автохтонним етносом в Україні є українці. Татари - алохтонний, тобто прийшлий етнос. Він з"явився на території України не раніше ХІІІ ст. у процесі монголо-татарського завоювання. Крім того татари створили власну державу - Татарстан.

        47.01.17, 20:13Відповідь на 3 від Мольфар

        Кримські татари - етнос який сформувався з греків, генуезців, половців, слов’ян на території саме Криму. Тому вважати їх прийшлим теж дискусійно. Да і Татарстан - це булгарські тюрки. А кримські татари - половці. Тому на мою думку якщо якась мова і повинна отримати статус державної - то кримськотатарська в Криму.