хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Країною керують раґулі

Е-декларування українських чиновників довело народу, що країною керують раґулі! Адже, погодьтеся, коштовні годинники, золоті батони, незліченні дачі та автомобілі – це виплід уяви закомплексованих осіб, котрі в дитинстві не добавилися іграшкам. Їхні задекларовані цінності – це компенсація дитячих комплексів меншовартості, які доросла людина намагається реалізувати…

 А крім того, е-декларування оприлюднило той факт, що в українських чиновників надзвичайно убога фантазія – вже згадані золоті батони, ділянки землі, будинки, ікони, церкви тощо... Помітьте,  не задекларовано було жодного «Дісней-Ленду» чи «Смарагдового міста»… самі матеріальні статки, навіть гроші під матрацом і в скляних банках… (Адже гроші можна покласти на рахунки в звичайний банк, і тоді вони не тільки приноситимуть прибуток, так звані проценти, а й працюватимуть на ринку, вітчизняному ринку, збагачуватимуть країну. Але чиновники не довіряють вітчизняним банкам, тому що знають, що українська банкова система надзвичайно ненадійна…)

Загалом, е-декларування відкрило українському суспільству ще одну важливу проблему – в Україні немає культури державного керування. Країною керують раґулі! І це надзвичайно сумний факт. Адже в середовищі державних службовців немає, або практично немає, людей, які цінували б гідність, честь, достоїнство. Кожен, хто добирається до певної керівної посади, думає, що вхопив Бога за бороду, всі інші, так званий народ, котрий і сприяв його піднесенню, – це лиш сміття, або в кращому випадку – пил, не достойний пил. Взагалі, всі ці люди, котрі рвуться до влади, дбають лише про власні інтереси, а передвиборчі гасла – це звичайна агітація, щоб задурити виборцям мізки, це звичайний популізм. Єдине, що дивує, чому ще й досі дієвий, чому виборці ведуться на завідому брехню?..

Е-декларування показало ще одне – країною керують шахраї. Адже громадськість почала аналізувати чиновницько-депутатські декларації за 2015 рік, і виявилось, що багато «слуг» нашого народу поміщають свої мільйони-мільярди в офшори. Наприклад, колишній глава адміністрації президента, а сьогодні діючий нардеп С. Льовочкін задекларував, що має 6 компаній, розміщених на Кіпрі, Сейшельських та Віргінських островах. Не гидує офшорами і його рідна сестра Юлія, також український політик. Та й куди піти далі, Президент України так само замішаний з офшорах. Згадаймо лишень гучний скандал з Панамськими документами, який останнім часом заглушили повідомленнями про передвиборчу боротьбу Трампа і Клінтон.

Отож, робимо висновок – у сучасній українській політиці не має культури взаємозв’язків між бізнесом і керуванням державою. Лише порожні обіцянки. І головне, ніхто із керівників держави навіть не соромиться своїх підспудних злочинних дій. Це не в українській традиції – соромитися за злочинні дії (адже мали ми президента два рази підсудного).

Стало традицією лаяти народ за своїх правителів. Звичайно, частка здорового глузду є в цій розхожій фразі. Проте український народ обурювався проти влади не один раз, піднімався на Майдан, за останнє десятиліття було 2 Майдани!!! Але навіть після останнього, Революції Гідності, коли були людські жертви, народ вкотре обдурили! Тому що народ вірить, що прийде лицар і захистить його, наведе лад і ощасливить. Але в результаті, стається щораз все гірше і гірше… І звичайно, народ сам винуватий у цьому, але винувата ще й система, яку досі не здолали люди, можливо, через свою наївність. А можливо, через відсутність культури виборчої системи. Та й де ж їй узятися? Адже імперія щораз винищувала тих, хто протестував проти неї. Наприклад, нещодавно ми згадували жертв Голодомору 1933–1934 років, і було оприлюднено архівні документи, які вказують, що цьому сумному акту передувала низка селянських бунтів. Саме голодом виморили селян, саме голодом знищили актиктивні прошарки суспільства та здолали патріотичні настрої! Щойно в українському середовищі з’являлися національно свідомі патріоти, їх нищили (наприклад, події, 60-тих років ХХ сторіччя),  знищують їх і зараз, але іншими способами – війною, невідповідностями в законодавці, безкультур’ям! Тому що країною керують раґулі!

© Риженко Тетяна,2016

http://patriot.te.ua/pres-tsentr/novyny

7

Коментарі

130.11.16, 17:17

геть рагулів від влади!

    230.11.16, 17:25

    редиски,короче...

      Гість: Demi__

      330.11.16, 17:27

      Дальше кухни это не ушло, так что в нашей стране все хорошо и всех все устраивает.

        430.11.16, 17:36

        рагуль на барыге сидит и гендляром погоняет

          530.11.16, 18:13

          а кто этих рагулей навыбирал? неужто снова агенты кремля?

            Гість: OST*

            630.11.16, 19:59

            Чем думали - то и получилось, чем удобряли - то и выросло, кого привели - те и "керують" !

              713.12.16, 11:58

              А причина цієї біди в НАС САМИХ! Будуємо ХРАМИ, та Віри в них немає бо самі попи її здебільшого плюндрують. Мабуть прийшов ЧАС про який писано у ЦЕНТУРІЯХ Нострадамуса-"Всё зло мира будет собрано под золотыми куполами Храмов. И обрушатся купола и погребено будет зло."