хочу сюди!
 

Sveta

34 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Воно накозачкувало на скотомогильник

   У Києві затримано одного з ватажків козачого батальйону «Рим» (ФОТО)
Олег Мисько 14 вересня 2016, 13:42
 1354
У Києві затримано одного з ватажків козачого батальйону «Рим» (ФОТО)

Співробітники служби безпеки України затримали у спальному районі Києва одного з ватажків незаконного «козачого» збройного формування «Рим».

Про це розповіли в прес-службі СБУ, новину передає «Преса України».

«Затриманий терорист особисто відбирав у людей автомобілі та інше майно, грабував офіси й помешкання. Через міжусобні чвари на окупованій території лідер «Риму» та його поплічник були змушені втекти до Росії. До Києва бойовик прибув для вирішення майнових питань», - йдеться в повідомленні.

Силовики розповіли, що бандформування «Рим» діяло на окупованій території Луганщини впродовж 2014-2015 років. Вони тероризували місцеве населення, займалися пограбуваннями, контрабандою вугілля та зброї.

Зловмиснику інкримінується участь у діяльності не передбачених законом збройних формувань відповідно до ч. 2 ст. 260 Кримінального кодексу України.

Раніше ми повідомляли, що українська спецслужба ліквідувала шпигунську мережу бойовиків «ДНР», які збирали дані про сили АТО та планували вбивати міліціонерів.

Нагадаємо, що співробітники служби безпеки та українські військові затримали на Донбасі сержанта так званої «народної міліції» бойовиків самопроголошеної «ЛНР».

Читайте також:

3

Коментарі

114.09.16, 19:36

Мене дратує ця ЗЛОЧИННА толерастність наших властей, які, в догоду гейропі, яка нам НІЧИМ НЕ ДОПОМОГАЄ, прикривають мордовороти злочинців, котрих повинні знати ВСІ І КОЖЕН УКРАЇНЕЦЬ.
Сама бачила, як ледь не кожна сцикля із шнурками в кедах з колорадських стрічок зі своїми молодими бугаями їздять на "вііджатих" джипах дончан.

    218.09.16, 11:27

    Рік умовного терміну. Все. "Это асаблівій".