хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Довіряй - та перевіряй !!!

 Державна фініспекція в Тернопільськуій області під час перевірки ряду управлінь Тернопільської міської ради виявила низку порушень, що становлять більше мільона гривень.

Так, за результатами перевірки, найбільше перевищило свої повноваження управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології під проводом Миколи Лесіва.Тут фінінспектори знайшли порушення на суму 1 016 000 гривень внаслідок завищеної оплати на вартість виконаних ремонтно-будівельних робіт із капітального та поточного ремонтів та надання послуг із утримання шляхово-мостового господарства міста та санітарної обробки Тернополя. Щоправда, з цієї суми 403 тис. грн. відшкодовано.

Крім того, фінінспекцією під час ревізії зя’совано, що за сорока п’ятьма договорами до місцевого бюджету не надійшла орендна сума у кількості 151,5 тис. грнза оренду нежитлових приміщень, якими опікувався очільник управління обліку та контролю за використанням комунального майна Володимир Мединський. Застосованими в ході ревізії заходами забезпечено поступлення орендної плати в сумі 120,7 тис. грн.

Насамперед, дивує поведінка чиновників, які б мали контролювати і поповнювати бюджет міста, а не працювати на його розтринькування.

1

Коментарі