хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

москалі і у Африці - москалі

У Польщі заявили про докази причетності РФ до падіння Ту-154М під Смоленськом
Олександр Борут 02 вересня 2016, 15:08
 1316
У Польщі заявили про докази причетності РФ до падіння Ту-154М під Смоленськом

У Польщі невдовзі оприлюднять нові матеріали, які стосуються авіакатастрофи під Смоленськом 2010 року, де загинули 96 осіб, зокрема президент Польщі Лех Качинський. Про це повідомив міністр оборони Польщі Антоні Мацеревич. 

Новину повідомляє Радіо Польща, передає «Преса України.

Як заявив Мацеревич, йдеться про нові записи переговорів екіпажу Ту-154М. Він зазначив, що будуть представлені докази того, що «метою дій російських диспетчерів і влади в Москві була катастрофа літака з президентом Качинським і цілою делегацією на борту».

За його словами, вже є справжні докази, в тому числі ті, які приховувала комісія Міллера (попередня комісія з розслідування Смоленської катастрофи, – ред). «Ми маємо жахливі подробиці членів цієї комісії», - сказав Мацеревич, додавши, що матеріали, які стосуються катастрофи, будуть оприлюднені в жовтні 2016 року.

10 квітня 2010 року в катастрофі Ту-154 у Смоленську загинуло 96 осіб, серед яких президент Польщі Лех Качиньський з дружиною, керівники всіх родів військ, начальник генерального штабу, представники Сейму і Сенату, канцелярії президента, останній президент Польщі у вигнанні Ришард Качаровский, представники вищого військового командування, політичних партій, громадські та релігійні діячі.

Нагадаємо, глава Міноборони Польщі Антоні Мацаревич раніше заявив, що після авіакатастрофи під Смоленськом, яка відбулася в 2010 році, уряд РФ вимагав від Польщі «вирішити питання публіцистів».

1

Коментарі

14.09.16, 17:23

А що були такі, які в цьому сумнівалися? В усіх таких подіях питання одне:"Кому це вигідно?"