хочу сюди!
 

Svetlana

49 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Хочеш миру? Готуйся до війни із москалями

Business Insider навів докази підготовки Росією війни проти України (ФОТО)
Елена Ясиновская 16 серпня 2016, 17:10
 2052
Business Insider навів докази підготовки Росією війни проти України (ФОТО)

Аналітики Інституту дослідження війни склали карту розташування російських військ, які фактично оточили Україну з усіх боків. Станом на серпень поточного року Київ, таким чином, попередили про імовірність початку реального російського наступу. 

Новину передає «Преса України» посилаючись на«Business Insider».

Росія розгорнула додаткові бойові підрозділи і системи на півночі, сходіта на півдні. Про це, як повідомляє Business Insider, йдеться у звіті експертів Інституту дослідження війни, які склали карту російських військ біля України станом на 12 серпня 2016 року. 

«Російські сили зараз можуть почати військові операції проти України з різних напрямків, що робить Україну вразливою перед російськими чи проросійськими силами. Української армії доведеться розділити сили, щоб дати відповідь загрозам з різних сторін», - йдеться в статті. 

Експерти Інституту дослідження війни припустили, що Україна може почати військову мобілізацію, що сильно вдарить по українських фінансах і крихкій політичній ситуації в країні. 

Варто зазначити, що у вівторок, 16 серпня, у Генштабі України повідомили про нову хвилю мобілізації до лав ЗСУ. Новий призов має відбутися вже восени 2016 року. У Генштабі планують заключити контракт з 30 тисячами військовослужбовців.

Напередодні видання «The Times» опублікувало статтю про те, що президент Російської Федерації Володимир Путін вирішив нагнітати ситуацію у Криму, щоб добитися скасування санкцій.

«Путін готує грунт для того, щоб звинуватити українців у невиконанні угод, влаштувати невелику перемогу, щоб допомогти своїй партії перемогти, і виставити власні умови для відновлення мирного процесу: скасування санкцій. Він хоче діяти за принципом «розділяй і володарюй», скористатися роздробленістю Заходу через Brexit, а також скористатися підтримкою тих країн, які вже сумнівалися у доцільності продовження економічного тиску», - підсумували у виданні.

Нагадаємо, протилежну вищезгаданій думку напередодні висловив військовий експерт, голова громадського об'єднання «Київський легіон» Святослав Стеценко. Він, зокрема, заявив, що Росія поступово готується до війни із НАТО, тому поки на Україні наступу не буде. 

12

Коментарі

116.08.16, 20:42

Рашорда скоро нападе але не панікуйте бо Господь це допустить і виявить що Путін є Богомпроклятий АНТИХРИСТ згаданий в Бібліі \котрого ГЛОБАЛМАСОНж2 веде до всесвітньої влади \ та саме МОСКВА І США\ЖДсоюз мають ТАЙНИЙ СПІЛЬНИЙ план на розрив УКРАІНИ який вони хочуть здійснити до кінця серпня ...Але Бог явно прийде з воскреслими святими у той найкривавіший час до УКРАІНИ і ми неминуче переможемо....Коли у ніч засяють хрести на соборах й засвітиться Дністра\Буга\Дніпра вода ..Коли на Сонці в небі опівдні являться ікони та буде Знак УПА й Христа =Тоді у бій з усім бридким набродом нас поведе сам Кобзар й Бандера та Божа Мати Пресвята http://blog.i.ua/user/4400999/ Повірте християни у воскресіння кращих з неба=БОРІМОСЯ та робімо все те що БОГУ і УКРАІНІ треба ! СЛАВА УКРАІНІ

    216.08.16, 22:29

    Ми Україну маєм неминуче врятувати від тих хто нелюди й скоти! Ми з Богом маємо повстати і маємо АНТИХРИСТА ПУТІНА перемогти ! Цинічну банду трупоїдів,пройд.мородерів і потвор,кубло із гнид і паразитів,що хочуть нам війну й голодомор.
    Вже час повстати і спинити ! Коли у ніч засяють хрести на соборах й засвітиться Дністра\Буга\Дніпра вода ..Коли на Сонці в небі опівдні являться ікони та буде Знак УПА й Христа =Тоді у бій з усім бридким набродом поведе сам Кобзар й Бандера та Божа Мати Пресвята http://blog.i.ua/user/4400999/ Повірте християни у воскресіння кращих з неба ...Повірте в сходження від Сонця дивохрамів з яких Господь верне 100 тисяч Героів тих=яких Україні дуже треба =БОРІМОСЯ ! ПОБОРЕМО ! ГУГЛіть"Пророцтва УПА"http://blog.i.ua/user/8113241/ Разом ми сила=Щасливо=Слава УКРАІНІ

      317.08.16, 04:10

      Не думаю, що вони наважаться. Але з "Легіоном" на зв'язку і патронів докупив, не завадять

        417.08.16, 16:11Відповідь на 3 від Танк_

        Не думаю, що вони наважаться. Але з "Легіоном" на зв'язку і патронів докупив, не завадять

          519.08.16, 19:52Відповідь на 3 від Танк_

          Маю у своєму сейфі СКС і патронів на 4 рожки. Обладнав ТАПКО свого СКС ...хто на цьому розуміється непотрібно пояснювати. Покладу москалів у найближчий скотомогильник...

            619.08.16, 21:56Відповідь на 5 від Мольфар

            Тре об'єднуватись та мати офіцера на чолі. Один не навоюєш.

              723.08.16, 16:43

              Читав що у Річницю Незалежності України зі Львова буде запущено РАКЕТУ, лише не вказали яку і куди, а хотілося б знати.