хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

В зоні АТО 7 українських військових загинули

Лисенко: За добу в зоні АТО семеро українських військових загинули, 14 поранені 
13:04 19 липня 2016 | СУСПІЛЬСТВО

За минулу добу в результаті бойових дій на Донбасі сім українських військовослужбовців загинули, 14 отримали поранення

Про втрати українських бійців повідомив спікер Адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко сьогодні, 19 липня, на щоденному брифінгу у Києві.

"За минулу добу в результаті бойових дій сім українських військовослужбовців загинули, 14 були поранені", - повідомив Лисенко.

Спікер АП поінформував, що на Луганському напрямку поновилися обстріли з боку бойовиків. Так, за минулу добу під обстріл потрапили Попасна, Кримське, Станиця Луганська. Противник застосовував міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети.

На Донецькому напрямку тривають обстріли Горлівки, Зайцевого, Майорська, як з важкого, так і легкого озброєння. Також був обстріляний прикордонний пункт на в'їзді в Горлівку. Крім того, посилилися обстріли позицій української армії на Світлодарськ дузі. Так, поблизу Миронівського по позиціями сил АТО було випущено 20 мін.

http://www.5.ua/suspilstvo/lysenko-za-dobu-v-zoni-ato-semero-ukrainskykh-viiskovykh-zahynuly-14-poraneni-120458.html

Комент Богодана Гордасевича: особисто мене прикро вразило, як байдуже поставилось наше суспільство і зокрема ЗМІ щодо цієї значної втрати, особливо спостерігаючи ажіотаж навколо загибелі іноземного журналіста Шеремети. Наших полеглих героїв в Києві не зібралось і десятка людей вшанувати, а цього приблуду з ознаками блуду назбиралось повно люду. І хто ми після такого вибору вшанування?

І ще ось в додаток:

В ООН підрахували втрати України на Донбасі за липень 20.07.2016 22:46 1243

З початку липня загинуло 27 українських військових у зоні АТО, ще 123 отримали поранення.

Про це йдеться в повідомленні представництва України при Організації об'єднаних націй в Twitter в середу, 20 липня.

"Російська агресія означає: 7 українських військовослужбовців загинули, 14 поранено тільки вчора. 27 загинули та 123 отримали поранення в липні", - зазначили в представництві.

В організації заявили, що довели до відома членів Ради безпеки, генерального секретаря ООН та дипломатичного корпусу інформацію про загострення ситуації на Донбасі.

У представництві також зажадали від Росії приєднатися до виконання Мінських угод, відновити обмін заручників і узгодити пакет комплексної безпеки, запропонований Україною.

5

Коментарі

121.07.16, 07:03

    221.07.16, 07:50