хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Українську культуру на світову арену!!!

Лідер рок-гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка і музикант Павло Гудімов увійшли до робочої групи, мета якої - представити вітчизняне мистецтво зарубіжному глядачеві, з використанням можливостей, які надають програми "Культурна столиця Європи", повідомляє прес-служба проекту.

Рішення про створення робочої групи було ухвалено під час круглого столу "Міжнародний проект "Вільнюс - культурна столиця Європи 2009". Як представлена Україна", який було проведено в посольстві Литовської Республіки в Україні, передає ЛІГАБізнесІнформ.

У заході взяли участь представники столиці Литви, українські діячі культури і мистецтв, профільні державні органи, громадські організації та фонди.

Українські діячі культури в своїх виступах відзначали недостатність інформації про можливості, які надаються вищезазначеною програмою.

Тому було вирішено створити робочу групу, яка б зібрала таку інформацію і створила базу даних українських проектів у сфері культури, які можна було б представляти в Культурних столицях Європи не тільки 2009 року у Вільнюсі, але й надалі

19

Коментарі

128.11.08, 13:21

створити треба такі групи найперш для діяльності її в Україні... тут культура загинається

    228.11.08, 13:55Відповідь на 1 від AMA-XXX

    цілком, погоджуюсь із цим...

      Гість: cherry-cherry

      330.11.08, 11:25

      Це не спам! Це не голосування за ідіотські конкурси!
      Друзі, проголосуйте у профілі чи за саме відео, хочу спробувати допомогти людині, а тут для "відео години" треба високий рейтингом...
      http://blog.i.ua/user/1558135/