Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

lykasha

51 рік, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 38-50 років

Люди, допоможіть Владику Тихонову!!!

 

Владику терміново потрібна операція з пересадки кісткового мозку

Група благодійних організацій шукає кошти, щоб допомогти хлопчику. Ці люди домовились із огранізаторами семінару Брайана Трейсі про  суттєву допомогу у зборі грошей на операцію.

Інформація про семінари Брайана Трейсі

http://blog.i.ua/community/662/182712/


Справа у тому, що за домовленістю з організаторами семінару частина коштів від реалізованих  КОМАНДОЮ, яка займається і благодійним проектом з порятунку Владика Тихонова, піде на рахунок Влада. Якщо команда реалізує100-200 квитків -  то пощастить провести благодійну акцію вже під час самого семінару - а це 1,5 тис. людей в залі.

Нещодавно учасниками благодійної команди було проведено схожу акцію зі зборів коштів під час не такого масштабного семінару (було приблизно 50 учасників) - вдалося зібрати й передати батькові хлопця й переслати на рахунок  біля 12 тис. грн.

До речі, на семінарі Брайана Трейсі  будуть присутніми досить багато людей бізнесу,  членів компаній з продажів (страхові послуги, туристичні, лідери різних  мережових компаній). Всі ці люди беруть квитки, оскільки семінар обіцяє бути цікавим і корисним.

Інформація про Владика Тихонова

http://blog.i.ua/user/290006/
http://blog.i.ua/community/662/180189/
http://blog.i.ua/community/534/180187/

18

Коментарі