хочу сюди!
 

Svetlana

49 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Пану порошенку п.о., а також його подєльнікам

17

Коментарі

130.12.15, 07:19

Плюс! звісно
Перед НР можна трохи й пофантазувати

    анонім

    231.12.15, 14:16

    Только он не прочтет.

      331.12.15, 15:03

        41.01.16, 03:16

        міжду прочем , якщо серйозно то це провокація

          51.01.16, 07:23Відповідь на 4 від ЛУКАВИЙ

          міжду прочем , якщо серйозно то це провокація Якщо зважити на: стан, в якому була армія в березні 2014 року; розповіді сусідів, які прибувають у відпустку; інформаційні атаки сусідньої держави - можливо. У нас по селах кілька тижнів тому бродив плюгавенький чоловічок, який бабцям розповідав те, що три українські танкові бригади перейшли на сторону ДНР.

            61.01.16, 07:53Відповідь на 5 від Lzarichna

            міжду прочем , якщо серйозно то це провокація Якщо зважити на: стан, в якому була армія в березні 2014 року; розповіді сусідів, які прибувають у відпустку; інформаційні атаки сусідньої держави - можливо. У нас по селах кілька тижнів тому бродив плюгавенький чоловічок, який бабцям розповідав те, що три українські танкові бригади перейшли на сторону ДНР.ніяк не пойму який такий стан? це раз а по друге про слух той і тут вже писали і я давав відповідь що таких зєднань в нас не має. треба було того вшивого за шиворіт і витрясти з нього откуда він таку херню взяв

              71.01.16, 08:10Відповідь на 6 від ЛУКАВИЙ

              міжду прочем , якщо серйозно то це провокація Якщо зважити на: стан, в якому була армія в березні 2014 року; розповіді сусідів, які прибувають у відпустку; інформаційні атаки сусідньої держави - можливо. У нас по селах кілька тижнів тому бродив плюгавенький чоловічок, який бабцям розповідав те, що три українські танкові бригади перейшли на сторону ДНР.ніяк не пойму який такий стан? це раз а по друге про слух той і тут вже писали і я давав відповідь що таких зєднань в нас не має. треба було того вшивого за шиворіт і витрясти з нього откуда він таку херню взявПам"ятаю Вашу відповідь. Я його тоді спитала:"Пан сам бачив чи йому розповіли?" А воно десь втекло - розчинилося в черзі.

                81.01.16, 08:19Відповідь на 7 від Lzarichna

                міжду прочем , якщо серйозно то це провокація Якщо зважити на: стан, в якому була армія в березні 2014 року; розповіді сусідів, які прибувають у відпустку; інформаційні атаки сусідньої держави - можливо. У нас по селах кілька тижнів тому бродив плюгавенький чоловічок, який бабцям розповідав те, що три українські танкові бригади перейшли на сторону ДНР.ніяк не пойму який такий стан? це раз а по друге про слух той і тут вже писали і я давав відповідь що таких зєднань в нас не має. треба було того вшивого за шиворіт і витрясти з нього откуда він таку херню взявПам"ятаю Вашу відповідь. Я його тоді спитала:"Пан сам бачив чи йому розповіли?" А воно десь втекло - розчинилося в черзі.цікавий збіг? не правда . випадковість? не думаю

                  91.01.16, 08:58Відповідь на 8 від ЛУКАВИЙ

                    101.01.16, 19:29

                    Шановне Панство, та при такому способі рекрутства до лав ЗСУ потрібно буде ставити позаду таких частин(сформованих із суддів та прокурорів) ЗАГОРОДЖУВАЛЬНІ БАТАЛЬЙОНИ, бо все здадуть за хабарі!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна