Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Мовчання ягнят добігає фіналу

У холі мерії Кривого Рогу організували раду представників громади – Соболєв
Елена Ясиновская 29 листопада 2015, 16:50

У холі мерії Кривого Рогу організували раду представників громади – Соболєв


Читайте також:
Утворено громадську антикорупційну комісію, яка збиратиме докази корупції та фальсифікацій у міськраді Кривого Рогу. Поки громада засідає у холі захопленої після сьогоднішнього віче адмінбудівлі. Про ситуацію повідомляє представник партії «Самопоміч» Єгор Соболєв.


Новину передає «Преса України».

«Головне завдання громадської антикорупційної комісії - викрити багатомільярдні крадіжки, які відбуваються в місті і для прикриття яких таким як Ахметов потрібні такі як Вілкул. Всі ці дії ухвалили багатотисячні збори жителів Кривого Рогу, які не побачили за тиждень ефективного захисту нинішньою владою своєї боротьби за свободу», - повідоми Соболєв.

Причиною радикальних дій жителів Кривого Рогу стали місцеві судді, які не фальсифікацій  на місцевих виборах. 

«Суди не захистили право людей делегувати і забирати владу. Центрвиборчком на чолі з Охендовським двічі назвав Юрія Відкула законно обраним мером. Результатів розслідування фальсифікацій від поліції теж поки не видно. Справу легітимного захисту прав і свобод людей має взяти на себе Парламент який є найвищим державним органом. Завтра утворена ним спеціальна комісія почне прямо у Кривому Розі розслідування фальсифікацій. Якщо і тут держава виявиться недієздатною, народовладдя буде набирати силу», - заявив Соболєв.

Нагадаємо, сьогодні 29 листопада під міськвиборчкомом о 12:00 розпочалося віче проти обраного незаконним шляхом мера міста Юрія Вілкула. 

Раніше нардеп від «Самопомочі» Семен Семенченко анонсував майже десятитисячний мітинг у Кривому Розі. Люди вже вдруге виходять на центральний майдан міста для того, аби висловитись проти фальсифікації результатів місцевих виборів.

2

Коментарі