хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Почалося!!!

Перші сутички у Кривому Розі: мітингувальники штурмували міськраду (ВІДЕО)
Елена Ясиновская 29 листопада 2015, 14:48
 4979
Перші сутички у Кривому Розі: мітингувальники штурмували міськраду (ВІДЕО)

За повідомлення журналістів телеканалу «112 Україна» у Кривому Розі почались перші сутички. Люди, які вийшли на віче, пішли штурмом на міськраду. Присутній на мітингу нардеп Володимир Парасюк закликав правоохоронців «по-доброму пустити людей у приміщення».

Новину передає «Преса України».

Зараз більшість мітингувальників перебувають в холі будівлі. Між активістами і поліцейськими триває словесна перепалка. Про будь-які силові методирозгону людей повідомлень немає. 

Як вже зазначалось, присутній на мітингу нардеп Володимир Парасюк закликав поліцейських пропустити решту активістів в міськраду.

Нагадаємо, сьогодні під міськвиборчкомом о 12:00 розпочалося віче проти обраного незаконним шляхом мера міста Юрія Вілкула. 

Раніше нардеп від «Самопомочі» Семен Семенченко анонсував майже десятитисячний мітинг у Кривому Розі. Люди вже вдруге виходять на центральний майдан міста для того, аби висловитись проти фальсифікації результатів місцевих виборів.

Читайте також:

4

Коментарі

129.11.15, 19:20

Не було ніякого штурму. Ввічливо проштовхалися до приміщення. Поставили в холі три столи і записували до громадської ради, до громадської варти і до громадського люстраційного комітету. Все цивілізовано. Створюємо територіальну громаду!!!