Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

якщо порохно не ідіот...тоді він таки зрадник

Порошенка треба відправити до Туреччини на стажування – Гриценко
Наталія Світанок 25 листопада 2015, 22:33

Порошенка треба відправити до Туреччини на стажування – Гриценко


Президенту Порошенку зараз треба їздити не по мирним-ситим Нідерландам, а пройти дводенне стажування на командному пункті президента Туреччини Ердогана.


Про це заявив український політик і військовий діяч Анатолій Гриценко, новину повідомляє «Преса України».

Колишній міністр оборони України висловив своє обурення щодо наказу, який забороняє силам АТО відкривати вогонь у відповідь.

«Не розумію я цих мазохістських експериментів Порошенка-Муженка. Віддати військам наказ не стріляти у відповідь на провокаційний вогонь ворога?! Знову і вкотре в односторонньому порядку. Знову і вкотре не в умовах тиші, а на фоні постійних, цілодобових обстрілів-провокацій. Причому обстрілів не лише з автоматів, а й крупнокаліберних кулеметів, гранатометів, із мінометів малого і великого калібру, навіть із Градів! Після виконання нашими військами іншого наказу Порошенка-Муженка - про відведення в тил не лише важкої артилерії, а й артилерії малого калібру. Моральний дух і життя солдата вже зовсім нічого для них не варті?!», - задається питанням військовий.

Анатолій Гриценко вважає, що президенту Порошенку варто відвідати Туреччину.

«Як на мене, Порошенкові не по мирним-ситим Нідерландам зараз треба їздити. Краще би йому пройти дводенне стажування на командному пункті Верховного головнокомандувача у сусіда Ердогана. Думаю, той ніколи не віддав би подібного наказу своїм військам, підставляючи їх під провокативні ворожі обстріли», - зазначив політик.

Нагадаємо, сьогодні, 25 листопада, у СЦКК повідомили про розпорядження Головнокомандувача ЗС України щодо введення повного режиму тиші на лінії розмежування на Донбасі
.

5

Коментарі

Гість: Dalia

126.11.15, 01:18

Яка там тиша???
Харківські лікарні завалені тяжко раненими бійцями.
Ця тварюка хоче добити наших хлопців в Донбасі.
Чого вони не йдуть на Київ?
Доки це кубло не знищать - толку не буде.

    226.11.15, 08:46

    Безнадійно прогавили ми військового президента-головнокомандувача.

      326.11.15, 11:33

      Як на мене найбільше на увагу і підтримку заслуговує варіант і перше, і друге!

        427.11.15, 08:04

        Безнадійно прогавили ми військового президента-головнокомандувача.то президент-головнокомандувач своєї кишені, шоколадний баригаЯ про Гриценка.