хочу сюди!
 

Оксана

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

жопін таки у жопі?

Віктор Шокін готовий подати рапорт про відставку - Нусс
Георгий Майский 17 листопада 2015, 18:32

Віктор Шокін готовий подати рапорт про відставку - Нусс


Новину повідомляє «Преса України».
Буквально вчора український політолог Павло Нусс повідомив на своїй сторінці в соцмережах, що Петро Порошенко вимагає звіт від Генерального прокурора та міністра Внутрішніх справ України, стосовно тих, хто бив студентів 30 листопада, хто знущався над журналістами, бив громадських активістів 1 грудня на Банковій, хто організовував штурм і давав наказ штурмувати Майдан 11 грудня і головне, хто несе відповідальність за вбивства! Павло Нусс також висловив упевненість, що в режимі приватних бесід, Президент дав зрозуміти, у формі ультиматуму, і Генеральному прокурору і міністру Внутрішніх справ, що він чекає від них або результат, або відставку. Зараз же джерела Павла Нусса підтверджують, що Віктор Шокін готовий подати рапорт на звільнення.

«Більше тижня тому я інформував Вас про те, що Президент Петро Порошенко готовий прийняти відставку Генерального прокурора України Віктора Шокіна, а в самому офісі глави держави, за дорученням Петра Порошенка, працює комісія по підбору кандидатури на зміну Віктору Шокіну. Сьогодні знову з'явилася інформація, і вона більш ніж актуальна», - пише на своїй сторінці в соцмережах український політолог.

Так джерела Нусса підтверджують, що Віктор Шокін готовий подати рапорт про відставку, якщо вже не подав. Причому, політичний аналітик все ж схильний вважати, що рапорт вже підписаний, тільки поки що не оприлюднене. Крім того, експерт висловив упевненість, що Президент готовий підписати цей рапорт без коливань.

«Також я інформував вас про те, що один з головних кандидатів на зміну генеральному є харків'янин. Зараз же на посаду Генерального прокурора є як мінімум три кандидатури, серед яких іноземець (за наявною інформацією Давид Сакварелідзе «ПУ»), лідер фракції «Блок Петра Порошенко» Юрій Луценко і член парламенту Віктор Чумак. Інформація по кандидатурі Юрія Луценка, поки точно не зрозуміла, так як Юрій Віталійович не має юридичної освіти, хоча і володіє всіма необхідними якостями керівника цього органу.

Своє вагоме слово висловив і спікер парламенту Володимир Гройсман, який заявив, що не задоволений тим, що ніхто по-справжньому не притягнутий до відповідальності за злочини часів Януковича. Про це він сказав у програмі «Лівий берег».

«Я вважав, що, коли відбудеться перезавантаження влади, буде нова Генеральна прокуратура, інші органи, то почнеться серйозний рух вперед. Але не пройшло і півроку, як люди почали задавати питання: «А чому цього не відбувається?», - підкреслив глава парламенту.

Виходячи з цього, Володимир Гройсман повідомив, що якщо буде подання про відставку Шокіна, то він готовий діяти у відповідності з Конституцією України і внесе подання до порядку денного.

«Я все зроблю для того, щоб це було об'єктивно розглянуто у відповідності з процедурою», - заявив спікер, і також додав, що коли це станеться, то він визначиться з тим, як буде голосувати з приводу відставки Генерального прокурора України. Також уточнивши, що у нього є сформована позиція щодо голосування про відставку Шокіна, проте поки він її озвучувати не хоче.

Як відомо диму без вогню не буває, проте не будемо поспішати з догадками, дочекаємося офіційного повідомлення. Ось тоді і дізнаємося ім’я вже не претендента на посаду, а нового Генерального прокурора України.

Нагадаємо, раніше «Преса України» повідомляла, що президент України Петро Порошенко зажадав від силовиків - Генпрокурора та міністра МВС України звіт в такій формі: хто бив студентів 30 листопада, прізвища винних; хто знущався над журналістами, бив громадських активістів 1 грудня на Банковій; хто організовував штурм і давав наказ штурмувати Майдан 11 грудня; хто несе відповідальність за вбивства

3

Коментарі

117.11.15, 22:43

ото уже сука