хочу сюди!
 

Юлия

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 36-45 років

вуха ху*ла1 проростають у кожному теракті

Політолог пояснив, яка вигода для РФ з паризьких терактів
Ваня Герман 15 листопада 2015, 08:46

Політолог пояснив, яка вигода для РФ з паризьких терактів


Відповідне питання поставив політолог Кирило Сазонов, новину повідомляє «Преса України».
Те, що теракти у Франції, це справа рук терористів ІДІЛ ніхто і не сумнівався. Але наразі головним залишається питання: Хто головний винуватець, хто допомагав організувати і надихав?

Він дотримується думки, що такі масштабні теракти не вигідні для терористів.

«Їх економічна база, як у «ДНР» - захоплення міст і грабіж. Тому просто теракт десь далеко, він в плюс, але на загальну картину не впливає», - пояснив політолог. 

Він додав, що теракт у Парижі був вигідний для політичної еліти Росії. Адже на фоні цього, збитий військами РФ Boeing та злочини російських військових на Донбасі видаються менш помітними.

«Ще однієї стороною, кому вигідні ці теракти, є праві французькі політики. І не тільки французькі - всі європейські праві радикали, нацисти, фашисти, які їли з рук російських друзів і нещодавно збиралися в Москві на «антифашистський  зліт»,  - дотримується думки політолог.  

Нагадуємо, що столиця Франції, яка пережила хвилю терористичних актів у ніч на 13 листопада, залишається шокованою серією терактів. Людей на вулицях Парижа дуже мало, в основному це туристи та військові, які перекривають проїжджу частину. Не відкрилася різдвяний ярмарок, закриті театри і деякі музеї. Закрили для відвідування Ейфелеву вежу. Вперше з 1992 року закрив свої двері паризький Діснейленд. Скасували етап Гран-прі з фігурного катання, який мав пройти у країні. Взагалі, поліція Парижа заборонила до четверга, 19 листопада, будь-які публічні заходи в столиці. І черги на здачу крові.

6

Коментарі

116.11.15, 18:57

В кожному - не в кожному, але літак і Париж - стопудово!