хочу сюди!
 

Оксана

39 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Журналісти виявляють шпигунів... а СБУ, у носі колупається?

Звільнений за п'янку спостерігач ОБСЄ виявився шпигуном з Росії - ТСН (ВІДЕО)
Олена Ярмолюк 27 жовтня 2015, 19:59

Звільнений за п'янку спостерігач ОБСЄ виявився шпигуном з Росії - ТСН (ВІДЕО)


Звільнений за неналежну поведінку у Сєвєродонецьку спостерігач ОБСЄ росіянин Максим Удовиченко виявився співробітником Головного розвідувального управління РФ.


Про це він сам зізнався кореспонденту ТСН, новину передає «Преса України».

Журналістка видання застала російського шпигуна під час його розповідей про «руський мир» і негативних відгуків щодо України.

«Не хвилюйтеся! Ми ще трошки повоюємо в Сирії і повернемося.. .. Це всяка срань, розумієте – Україна ця ваша - срань. Є велика Росія! Розумієш? Стоїть поруч», - розповідав так званий «член місії ОБСЄ» літній луганчанці.

Побачивши, що його знімають, чоловік почав зізнаватися в любові до Україні, а пізніше погрожував журналістам за зйомку. Як журналістам вдалося «розговорити» п'яного ГРУшника, залишається тільки здогадуватися, проте після його «зізнань» у знімальної групи ТСН з'явилося багато питань не тільки до керівництва ОБСЄ з київського офісу, але і до представників у головному австрійському офісі. А ще залишаються без відповіді питання до українського МЗС і СБУ.

«Я - Максим Удовиченко, я дійсно спостерігач ОБСЄ. Так, я служив у російських збройних силах. Так, я спецназівець в головному розвідуправлінні. Ти потрапила не на ту рибу. Я офіцер ГРУ. Вони мене викликали, вони ж знають, хто я... Я через МЗС зареєструвався, пройшов співбесіду, пройшов письмову роботу. Це не можна списувати з Інтернету. Але я росіянин», - розповідає чоловік журналістці на камеру. 

В процесі спілкування п'яний спостерігач ОБСЄ розповів, що воював в Чечні і навіть похвалився своїми фото зі служби. Він заявив, що його друзі по службі зараз перебралися з окупованого Донбасу в Сирію, а в регіоні залишилися лише місцеві бойовики. При цьому він стверджує, що його товаришів по службі ніхто проти їх волі не жене воювати в Україну: «Нас ніхто не змушує. Солдати військові-тупорилі».

Після резонансного інциденту, керівництво оголосить про відсторонення Удовиченко нібито за те, що «представник відомої організації в центрі міста блукав під мухою». А перед цим, щоб приховати скандал від преси, спостерігача з Росії колеги з інших країн спробують заховати в готельний номер, а проти знімальної групи ТСН викличуть охорону. Пізніше, заявляючи про звільнення свого співробітника, спікер ОБСЄ в Україні підкреслив, що ні одному з членів їхньої команди не буде прощення за непристойну поведінку. 

«Було б несправедливо, якщо б цей інцидент з однією людиною кинув тінь на 590 міжнародних спостерігачів», - сказав він.

Цікаво, що журналісти також поспілкувалися з працівниками одного з сєвєродонецьких ресторанів, в яких їдять члени місії ОБСЄ. Як з'ясувалося, персонал тільки з полегшенням зітхнув, дізнавшись про відсторонення Удовиченко, адже той був досить гучним «гостем», як і більшість представників місії. Також працівники ресторану розповіли, що під час галасливих застіль вони навіть примудряються лякати членів місії фотографією Геннадія Москаля, колишнього голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації. Причина в тому, що Москаль розповів пресі, що члени місії нічого не роблять на Донбасі, тільки п'ють та бешкетують у ресторанах, тому тепер вони бояться розголосу.

Раніше ми повідомляли: Міжнародна моніторингова місія ОБСЄ відсторонила свого представника за неналежну поведінку в Сєверодонецьку на Луганщині. Спостерігача підозрюють у зловживанні спиртними напоями.

Читайте також:

3

Коментарі

128.10.15, 06:27

Зноу вибрали "найменше" із лих, яке трансформується у найбільше