Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Будь-яка угода із ху*лом1 та його холуями гімна варта

Глава «ЛНР» Плотницький в односторонньому порядку вийшов з «Мінських угод – 2»
Саша Казимирский 27 жовтня 2015, 16:09
 
Глава «ЛНР» Плотницький в односторонньому порядку вийшов з «Мінських угод – 2»


Читайте також:
Керівник бойовиків «терористичної «луганської народної республіки» Ігор Плотницький сьогодні, 27 жовтня 2015 року, виступив із заявою, в якій в односторонньому порядку відмовився від проведення виборів «лнр» за українськими законами, що було передбачено «Мінськими угодами – 2».


Про таку новину повідомляє «Преса України».

У своїй заяві глава «лнр» Плотницький заявив, що остаточно відмовляється від виконання 4 пункту «Мінських угод -2», в якому сказано, що керівництво «лнр» бере на себе зобов'язання провести місцеві вибори у відповідності з українським законодавством.

Причиною такого рішення Плотницького стало проведення місцевих виборів в Україні 25 жовтня 2015 року, які він вважає недемократичними та які пройшли з порушенням багатьох процедур.

«Місцеві вибори на 25 жовтня, пройшли з грубими порушеннями стандартів ОБСЄ та демократичних процедур. Незалежні спостерігачі зафіксували рекордну кількість фактів підкупу і залякування виборців, фальсифікації при голосуванні та підрахунку голосів»,- розповів у своїй заяві лідер луганських бойовиків Плотницький.

«Мінські угоди вимагають проведення виборів у Луганській і Донецькій Народних Республіках за стандартами ОБСЄ за законом України. Ми бачимо, що Україна не вміє або не хоче слідувати стандартам ОБСЄ на власній території. Тому нічого їм робити і на наших майбутніх виборах», - також заявив лідер луганських терористів. 

«Ми проведемо їх самі по стандартам ОБСЄ і при спостереженні БДІПЛ. І виборчий закон самі напишемо. Очевидно, самі вони не вміють ні писати добрі закони, що відповідають вимогам ОБСЄ, ні виконувати їх. Нехай спочатку самі навчаться слідувати стандартам ОБСЄ, а потім інших вчать», - завершив свою заяву глава «лнр» Плотницький.

Нагадаємо читачам «Преси України», що так званий парламент «луганської народної республіки» - «народна рада» - прийняла «закон», який дозволяє органам влади цього терористичного утворення на Сході України «офіційно» приймати «санкції», в тому числі і економічні, проти будь-якої зарубіжної фізичної чи юридичної особи.

Новий «закон» луганських терористів має назву - «Про спеціальні економічні та інші санкції».

3

Коментарі

127.10.15, 21:09

Саме так.