Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Юлия

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 36-45 років

Де те б-ське МО???

Терористи «Градами» накрили Піски, загинули 8 бійців
Оля Гузенко 26 жовтня 2015, 17:04Терористи «Градами» накрили Піски, загинули 8 бійців


Новину повідомляють білоруські добровольці із зони АТО, передає «Преса України».Вранці, 26 жовтня, позиції сил АТО в Пісках бойовики обстріляли з РСЗВ «Град». В результаті загинули 8 солдатів, безліч були поранені.

На сторінці «Об'єднання патріотів» - білорусів-добровольців, які воюють в зоні АТО, - повідомили про потужні обстріли в районі населеного пункту Піски.

«Сьогодні вранці сепарські гради накрили сел. Піски. Відпрацювали з району аеропорту по наших позиціях «механік», «нічник». Як повідомляють з 93-ої бригади у них 8-200х і безліч поранених. Перемир'я мля ...», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, за офіційними даними зі слів речника  АП з питань АТО  полковника  Андрія Лисенка, за добу в зоні АТО поранення отримали двоє військових, ні один не загинув.

За день до цього в штабі АТО повідомили про обстріл з боку російсько-терористичних сил позицій ЗСУ в Пісках. Бойовики тоді відкрили вогонь з чотирьох видів зброї, серед яких були зенітні установки. 

А ось ніч на 26 жовтня, якщо вірити даним прес-центру АТО, пройшла спокійно. Завдяки цьому військові сапери змогли продовжити розмінування Вуглегірської ТЕС.

4

Коментарі

126.10.15, 21:09

ворон ворону, ока не виклює

    226.10.15, 21:17

    Тому що у МО патріотів немає ...одні гелетеї

      Гість: Dalia

      326.10.15, 22:41

      МО, як і пуйло, і порохно - зацікавлене в обстрілах наших бійців.
      Бійці гинуть, а сепар жидва до влади протягує.
      Вчора так було важко на душі, що хотілось повторювати за Зеленським.

        427.10.15, 22:02

        Кров людська не водиця. Скільки ж може її литься!?