хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

ху*ло1 сам, таки не здохне

Путін пішов у ва-банк і хоче відкрити нові лінії фронту – Бригинець
Денис Марценко 23 жовтня 2015, 12:33

Путін пішов у ва-банк і хоче відкрити нові лінії фронту – Бригинець


Про це у соцмережі написав радник міністра інформаційної політики Олександр Бригинець, передає новину «Преса України».
Президент Росії Володимир Путін не задоволений тим, як Київ виконує мінські угоди, тому натякнув про те, що Москва не має наміру дотримуватися підписаних домовленостей. Крім того, Путін посилює протистояння з іншими західними державами, що загрожує початком нових збройних конфліктів.

«Вчора Путін заявив, що Україна виконала Мінські угоди формально, а по суті він цим не задоволений. Тобто, Україна робить усе, що відповідає букві Мінських домовленостей, але дух Мінських домовленостей Путін розуміє по-своєму і незадоволений, що Україна не хоче розуміти дух Мінських домовленостей по-путінськи. Він заявив, що після такого формального виконання немає підстав вимагати від терористів виконання Мінських угод», - розповів політик.

За його словами, Кремль ігнорує заклики цивілізованого світу і продовжує здійснювати агресивну політику. Так, Москву не цікавить навіть виконання взятих на себе зобов’язань щодо виводу військ з Донбасу та передача Україні контролю над кордоном. На Донбасі досі зберігається стан диверсійної війни, коли терористи здійснюють атаки на українських військових.

«Путін пішов у ва-банк: зустріч із Асадом, заява про будівництво військової бази всупереч японцям на Курилах, і нарешті заява про «неправильне» виконання Україною Мінських угод. Здається маразм Путіна дійшов до того, що він хоче створити безліч ліній фронту і на всіх них воювати. Адже програти на п’яти лініях фронту в боротьбі з усім світом не так ганебно, як програти одному українському народу, якого, до того ж, на думку Путіна не існує», - додав Бригинець.

3

Коментарі

123.10.15, 17:33

Згоден.

    223.10.15, 21:06

    О котрій?