хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Без коменарів

Суд ЄС змусить Україну заплатити Януковичу компенсацію
Саша Шевченко 22 жовтня 2015, 19:48
 


Європейський суд загальної юрисдикції постановив, що після невдалої спроби української влади приєднатися до справи про зняття санкцій з Віктора Януковича, Україна повинна оплатити юридичні витрати екс-президента.
Про це йдеться у рішенні суду, новину передає "Преса України".Європейський суд зобов'язав Україну виплатити Віктору Януковичу компенсацію, яку він витратив на юридичний захист.

Янукович подав позов в Європейський суд про скасування санкцій проти нього у травні 2014 року. Україна намагалася приєднатися до судового процесу, колишній президент подав свої заперечення. Згодом українська влада відкликала своє клопотання.

Юридична команда екс-президента у березні 2015 року подала позов про відшкодування витрат, які вони понесли у зв'язку з оскарженням спроб України приєднатися до справи. Європейський суд зрештою задовольнив клопотання.

Адвокат Віктора Януковича Джо Хейг заявив:

"Це важливе рішення. Спроби української влади приєднатися до справи про скасування санкцій ЄС були політично мотивовані і помилкові. Президент Янукович був правий у тому, що оскаржив такі спроби. Тепер Україна повинна оплатити його юридичні витрати".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Янукович особисто віддавав наказ про початок розстрілів на Майдані.

4

Коментарі

анонім

122.10.15, 23:50

правильно делает

    223.10.15, 09:29

    ***Україна повинна оплатити його ЮРИДИЧНІ витрати***
    Ну що ж залишається робити? = РАДІЄМО з того, що ЛИШЕ ЮРИДИЧНІ

      323.10.15, 11:51Відповідь на 1 від анонім

      Може ти й інших бандитів із власного кармана фінансуватимеш?