хочу сюди!
 

Марина

36 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-45 років

Щиро дякуємо молдовським побратимам

На матчі Молдова – Росія вболівальники вивісили прапор України і ганьбили Путіна (ВІДЕО)
Оля Гузенко 10 жовтня 2015, 09:25
На матчі Молдова – Росія вболівальники вивісили прапор України і ганьбили Путіна (ВІДЕО)


Новину повідомляє «Преса України».  
Ввечері, 9 жовтня, розпочався футбольний матч між збірними Молдови і Росії в рамках відбору на чемпіонат Європи 2016. Проте для вболівальників з Росії на стадіоні влаштували не вельми гостинний прийом. Спершу кількох із них побили, а потім перед початком матчу на трибунах молдовських вболівальників з’явився прапор України. Згодом звідти ж залунала гучна ганебна пісня про главу РФ Володимира Путіна.

Гра відбірного турніру на чемпіонат Європи з футболу 2016 проходить у столиці Молдови Кишиневі. На початку гри, за свідченням очевидців матчу, фанати збірної Молдови вивісили український прапор прямісінько за воротами голкіпера російської збірної Ігоря Акінфеєва. З трибун долинала відома гучна пісня «Путін Х…ло».

Арбітр зустрічі врешті змушений був зупинити гру не 60-ій хвилині, бо фанати почали застосовувати петарди і фаєри.

Пізніше президент кишинівського клубу вболівальників «Зімбру» Микола Чорний зробив заяву, що український прапор принесли не молдовські вболівальники. 

Нагадаємо, 9 жовтня, ввечері, у Кишиневі (Молдова) працівники правоохоронних органів затрималидекілька п’яних російських фанатів, які спровокували бійку в наметовому містечку.


ось адреса відео: http://uapress.info/uk/news/show/99699

Читайте також:

7

Коментарі

111.10.15, 14:04

    211.10.15, 22:28