хочу сюди!
 

Наталія

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 44-52 років

Це знають усі...крім нашого верховного головнокомандувача

Порошенко розповів, що буде, якщо Україна програє війну (ВІДЕО)
Денис Марценко 27 вересня 2015, 21:28
 5367
Порошенко розповів, що буде, якщо Україна програє війну (ВІДЕО)


Про це український лідер заявив у неділю на конференції «Глобальні ініціативи Клінтона» у Нью-Йорку.
Президент України Петро Порошенко вважає, що Україна захищає свободу і демократію у всьому світі. Хоч Київ не просить у Заходу летальної зброї, він потребує оборонного озброєння для стримування російської агресії. Нині Україні важко зрівнятися з військовим потенціалом Росії.

«Будапештський меморандум, підписаний 1994 року, який обіцяв нам безпеку і територіальну цілісність, і був гарантований ядерним державами світу. Тепер ми бачимо, що він не працює. Ми позбавилися нашого ядерного потенціалу, щоб отримати зброю, яка дозволить нам захистити нашу країну», - заявив Президент.

Він наголосив, що Україна потребує стримувального військового обладнання. Порошенко запевнив, що надання Києву зброї - це інвестиція Європи у свою безпеку.

Порошенко також відзначив, що зі вступом на пост президента, він почав активно вести перемовини з Заходом щодо військової підтримки, але відмова аргументувалася високим рівнем корупції серед українських військових.

Зокрема президент України відмітив такий вислів: «Ми не дамо вам серйозної військової допомоги, тому що половина вашої армії корумпована, а інша половина – це агенти ворожої держави».

«Я в це не вірю, але якщо теоретично припустимо, що Україна програє цю війну, глобальна безпека буде знищена», - додав глава держави.

7

Коментарі

128.09.15, 10:58

Якщо Україна програє війну кацапстану то це трапиться через тупість і зрадливість її найвищого керівництва, як військового таек і цивільного. Якщо цього ще не бачать усі українці то, це уже бачать патріоти України!!!

    228.09.15, 22:04

    порохно програє Україну!

      Гість: Dalia

      328.09.15, 22:26

      Гидко дивитись на цю підлу пику.

        429.09.15, 09:27

        Україна не програє війну!ПРАВИЛЬНО!
        Війну програє зрадник ПЕТЮНЯ!
        Бо інакше Вова ЯЙЦЯ ВІДКРУТИТЬ Петюні = "відіжме" його ЗЛОЧИННИЙ БІЗНЕС у РФії

          анонім

          530.09.15, 02:07

          Наївний чи прикидається?