хочу сюди!
 

Наталія

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 44-52 років

Винні у смерті українських патріотів відповідатимуть за скоєне!

Дмитрашківський розповів правду про «Іловайський котел»
Денис Марценко 27 вересня 2015, 18:39
 797
Дмитрашківський розповів правду про «Іловайський котел»


Про це у соцмережі розповів журналіст Юрій Бутусов, передає новину «Преса України».
Офіцер штабу АТО Олексій Дмитрашківський переконаний, що після зміни політичного режиму в України начальника генштабу ЗСУ Віктора Муженка будуть судити разом з колегами Назаровим, Назаркіним та Пушняковим. Дмитрашківський натякає, що Муженкові може загрожувати 8 років в’язниці за оточення української армії в Іловайську наприкінці серпня 2014 року.

«Бездарних генералів, для яких армія завжди була і є феодальної годівницею, ніякої політичної даху врятувати не вдасться. Процес над угрупуванням Муженко стане реальним досягненням і розчистить дорогу реальних реформ в армії, відкриє дорогу молодим військовим професіоналам в керівництво Генштабу», - заявив офіцер.

За його словами, безліч «штатних брехунів» у соцмережах «відмазувало» Муженка.

«Віктор Миколайович, службова недбалість з тяжкими наслідками - це до восьми років в'язниці. Так, за брехню, за зірки на параді під час оточення в Іловайські, за погублені вашої бездарністю життя вам доведеться відповідати, і суспільство вам цього ніколи не забуде. І ми будемо про це говорити і писати постійно, щоб кожен інший керівник, який розпоряджається життям патріотів України розумів, що ніякі покровителі і господарі тебе від відповідальності за підлість і некомпетентність не врятують жодні піар-контори, які тебе обслуговують від громадського осуду не сховають. Держава Україна поки не здатна забезпечити правову відповідальність своїх керівників - натомість українське суспільство здатне залучити правителів до моральної відповідальності», - йдеться у зверненні військового. 

Дмитрашківський подав позов на Міністерство оборони України. 

За словами екс-спікера АТО, 16 вересня він був виключений зі списків частини. З ним мали розрахуватися. Однак чоловік не отримав від Міністерства оборони, Генерального штабу розрахунку за жодну зі служб.

«Коли я був у АТО, достатньо казав неправди, про що зараз дуже шкодую. З нею я зараз борюся. Хочу, щоб люди знали правду. Я робитиму це надалі, чого б це не коштувало. Правда буде відома всім», – наголосив колишній речник.

Він додав, що в Міністерстві оборони України серйозно цензурують інформацію про події на сході країни. Крім того, за його словами, інформація про Іловайський котел зовсім не відповідала дійсності.

7

Коментарі

128.09.15, 08:19

начальника генштабу ЗСУ Віктора Муженка будуть судити разом з колегами Назаровим, Назаркіним та Пушняковим. Дмитрашківський
НЕ БУДУТЬ! = Смертну Кару за ЗРАДУ ЖИДЕНЯТА СКАСУВАЛИ ще 23 роки тому = http://blog.i.ua/user/295100/1322716/
Тому вони зараз НЕ БОЯТЬСЯ, і діють НАГЛО - строго по СВОЇМ наказам:
Если еврей имеет власть – то он должен ОТКРЫТО убивать гоев
Если еврей не имеет власти – он это должен делать ТАЙНО
\АrbaTur. Jore deach 4,158; f.35,5;-chosch.Ham.f.138,1,2\