хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Такого ж блокування потрібно і для лугандонії

Блокада Криму вбиває мільярдні корупційні схеми держави – Ківа
Елена Ясиновская 21 вересня 2015, 11:09
 426
Блокада Криму вбиває мільярдні корупційні схеми держави – Ківа


Заступник начальника УМВС у Донецькій області Ілля Ківа впевнений у тому, що блокада Криму прикриє корупційні схеми окремих бізнесменів, політиків та чиновників України, які до цього лише наживались на окупації півострова та війні на Донбасі.
 

Новину повідомляє «Преса України».

Ківа вбачає у «продовольчій блокаді» півострова позитивний момент для України. Початок блокування постачання української продукції на територію окупованого Криму свідчить про те, що інтереси окремих бізнесменів зараз опинились під реальною загрозою.

«Найголовніше, що ця громадянська блокада Криму, вбиває мільярдні корупційні митні та прикордонні схеми збагачення .Те, що не змогло державна система або не хотіла, зміг народ!!! Український народ , ми сила», - написав Ківа на власній сторінці у соціальній мережі.

Раніше Ківа повідомляв про те, що за минулу ніч жоден вантажний автомобіль не проїхав через адміністративний кордон з анексованим Кримським півостровом.

Нагадаємо, Меджліс кримськотатарського народу 20 вересня розпочав безстрокову акцію з блокування вантажного транспорту, який їде в Крим. Його лідери вимагають скасувати закон про вільну економічну зону «Крим». За інформацією координаційної ради акції, через адмінкордон будуть безперешкодно пропускатися тільки пішоходи та легковий транспорт
.


69%, 9 голосів

8%, 1 голос

23%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
3

Коментарі

анонім

122.09.15, 15:56

Я бачу тут набігли 3 промосковські тролі, які звичайно ж корупцію Хто б сумнівався - корупція для узкого міра, як хліб

    222.09.15, 20:10

    ***Такого ж блокування потрібно і для лугандонії***
    Прошу НЕ ЗАБУВАТИ, що вже давно ОФІЦІЙНО Крим є РФійським!
    А торгівля з РФією = ЗРАДА!
    І точно така ж ЗРАДА - робота НА РФію порошенківських 2 "Рошенів" + його судоверфі в Криму!
    ---
    На відміну від Крима, Донбасс ОФІЦІЙНО числиться поки що ОКУПОВАНОЮ ТЕРИТОРІЄЮ УКРАЇНИ - тому й підхід до цеї території має бути трохи ІНШИМ. Це перше...
    І друге = я так думаю, що якщо відбудеться ДІЙСНО ПОВНА БЛОКАДА Криму \АВТО- і Ж\Д-перевозки\ - тоді і на Донбасі РАПТОМ наступить повне ПРОТВЕРЕЗІННЯ!