хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Громадськість виконує функції влади...

Учасники «Громадянської блокади Криму» перекривають дорогу поблизу населеного пункту Чонгар (ВІДЕО)
Юра Бриж 20 вересня 2015, 12:43
 
Учасники «Громадянської блокади Криму» перекривають дорогу поблизу населеного пункту Чонгар (ВІДЕО)


Новину повідомляє «Преса України»
У н.п. Чонгар (Херсонська область) на адмінкордоні з Кримом учасники 
«Громадянської блокади Криму»перекривають дорогу та облаштовуються для проведення тривалої акції.

Як зазначає на своїй сторінці в соціальній мережі Валерія Івашкіна, що перебуває безпосередньо на місці події, у Чонгарі вже встановлений великий намет а в адміністративній будівлі навпроти розгорнули польову кухню. 

За її словами там вже зібралося близько сотні бійців ДУК «Правий сектор». Також на місці події присутні голова Меджлісу Рефат Чубаров та заступник начальника УВС Херсонської області Ілля Ківа, кримські татари, активісти.

«ПС встановлює важкі бетонні урни. ....Спеціально під активістів малюватимуть зебру, щоб гарантувати безпеку», - зазначила Івашкіна. 

Відмітимо, що активного руху транспорту біля Чонгара немає, так як у ДАІ водіїв попередили не рухатися 20 вересня у напрямку кордону.

Варто зазначити, що напередодні в Генічеську було проведено засідання координаційної ради з блокади Криму, на якому визначили місця знаходження учасників акції на трьох пунктах пропуску, розташованих на адмінкордоні з Кримом.

Повідомляється, що там буде організована санітарна зона, встановлено намети, забезпечено підвезення води і робота рятувальників, швидкої допомоги, міліції, співробітників СБУ та військових.

Як відомо, 8 вересня лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв, Рефат Чубаров і віце-президент Всесвітнього конгресу кримських татар Ленур Іслямов оголосили про підготовку акції «Громадянська блокада Криму».

Вже 16 вересня Чубаров оголосив про те, що 20 вересня о 12:00 для вантажівок будуть перекриті усі три дороги, що ведуть з материкової України в Крим. 

Після такого повідомлення у Криму ринкові торговці підвищили ціни на продукти, скориставшись інформацією про продовольчу блокаді півострова з боку України.

Як заявив «віце-прем'єра» так званого кримського уряду Руслана Бальбека з 17 вересня почала надходити інформація про підвищення цін на ринках.

Зазначимо, як запевнив Чубаров, пересування людей і легкових автомобілів буде безперешкодним.

Нагадаємо, що голова Меджлісу кримських татар, депутат Верховної Ради України Рефат попереджає про можливу «енергетичну блокаду» окупованого Кримського півострову. Чубаров не виключає такого розвитку подій. На нещодавніх переговорах з президентом України Петром Порошенком Чубаров особисто піднімав питання про припинення постачання електроенергії на окуповану територію.

6

Коментарі

120.09.15, 19:35

Треба щось робити

    221.09.15, 09:11

    АВТО-шляхи перекрили...- тепер треба перекрити ще й ЗАЛІЗНИЧНУ КОЛІЮ,
    бо найбільш МАСОВІ перевозки грузів йдуть по ніїї!

    http://blog.i.ua/user/295100/1689127/ = Странная Донбасская ВОЙНА...- или ТОРГОВЛЯ "КОНТРАБАСОМ"???
    === Цитата ===
    В уже РОССИЙСКИЙ КРЫМ - ЭШЕЛОНАМИ ИДЕТ ПОСТАВКА УКРАИНСКИХ ТОВАРОВ!!! - а оттуда через Керченский пролив - в Краснодарский Край РФ = http://www.radiosvoboda.org/content/article/26785119.html
    А війна потрібна для ПРИКРИТТЯ "ЧОРНИХ" Корупційних Бізнес-Схем = "У мутній воді - ловиться КРУПНА РИБА"
    Не случайно СОСТОЯНИЕ Порошенко за ГОД ВОЙНЫ ВЫРОСЛО в 3,5-7 раз \из разных источников\
    Жидо-Торговцям МАЛО "гри на розниці" 15-50% - вони за "КОНТРАБАС" в Крим і Донбас отримують 400-600% - бо у нас ЦІНИ НА ПРОДУКТИ ВИЩІ за Українські в 3-4 рази