хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Легітимація хуйловців відбувається за підтримки влади

«Самопоміч» буде судитися з Мін'юстом за реєстрацію партії Пушиліна
Олена Ярмолюк 15 вересня 2015, 17:46
 445
«Самопоміч» буде судитися з Мін'юстом за реєстрацію партії Пушиліна


Депутати фракції «Самопоміч» мають намір судитися з Мін'юстом за реєстрацію партії одного з ватажків бойовиків Дениса Пушиліна. Згідно позовної заяви, відомство виявило службову недбалість і не перевірило партію та її лідера на предмет антидержавної діяльності.


Про це заявили ініціатори позову депутати фракції Олена Сотник і Руслан Сидорович, новину передає «Преса України».

«Партія Пушиліна на даний момент є зареєстрованою, і може брати участь у місцевих виборах. І, на превеликий жаль, Міністерством юстиції не було здійснено жодної перевірки щодо антидержавної діяльності цієї організації, і її керівника», – сказала Сотник.

За словами депутатів, реєстрація партії бойовиків дає їм право на законних підставах брати участь у місцевих виборах, що надалі стане непоганою можливістю для участі «депутатів» цієї партії у довиборах у Парламент. За словами нардепа Сидоровича, такий стан речей є «повним блюзнірством» щодо загиблих воїнів АТО. 

«Інституційна неспроможність виконавчої влади іноді переходить, навіть, здавалося б, неможливі межі. Ми маємо як факт – завтра або післязавтра тут, у стінах Верховної Ради, цілком легітимно можуть з'явитися представники бойовиків. Це є повним блюзнірством щодо наших громадян, і наших воїнів, які заплатили життям за збереження незалежності нашої країни», – додав Сидорович.

Депутати повідомили, що подали позов в Окружний адміністративний суд Києва і сподіваються, що він буде розглянутий в найкоротші терміни.

«Ми очікуємо, що судове рішення буде винесено оперативно і якісно. Внаслідок чого Пушиліну з його «бойовими товаришами» буде заборонено брати участь у місцевих виборах і працювати на розкол країни», – резюмували у «Самопомочі».

Раніше ми повідомляли: «Політична партія «Ми маємо Мету», на чолі якої стоїть ватажок терористів самопроголошеної «Донецької народної республіки» Пушилін Денис, буде балотуватися на місцевих виборах в Україні
.

5

Коментарі

116.09.15, 11:32

По всім патріотичним партіям зараз йдуть колишні регіонали. Обирати немає з кого. після виборів готується великий дерибан земель. Саме тому і закон такий верховна рада прийняла, щоб нормальні люди в депутати не попали.