хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

Саме так

Українська влада не зрозуміла народ, вона такий самий «совок» як і Путін - політолог
Володя Костик 10 вересня 2015, 21:56

Українська влада не зрозуміла народ, вона такий самий «совок» як і Путін - політолог


Таку думку під час свого інтерв'ю висловила глава Міжнародного центру стратегічної політики Вікторія Подгорна, новину передає "Преса України".
Нинішня українська влада робить вчинки, які не сильно відрізняються від дій президента РФ Володимира Путіна.

"Головні питання, заради яких стояв народ на Майдані, – свобода і "гідність". Це означає, що кожен повинен мати свободу і право брати участь у створенні та управлінні державою", - зазначила вона.

Однак, на думку Подгорної влада цього так і не зрозуміла людей і вся українська еліта, яка знаходиться як у владі так і в опозиції - це люди з пострадянським і колоніальним мисленням.

"Характер багатьох їх дій авторитарний і по суті своїй не надто відрізняється від того, що робить Путін в Росії», - сказала експерт.

Крім того вона зазначила, що українська влада абсолютно не сприймає народ як джерело влади, і думає, що всі рішення в країні вона має право вирішувати як хоче.

"Еліта не сприймає народ як суб'єкт і думає, що право на владу належить тільки їй, що вони взяли на себе відповідальність і цих декларацій достатньо. Але відповідальність – це коли в країні і для громадянина є прогрес і відчутні результати. За 24 роки такого прогресу в країні немає, і соціологія це підтверджує", - сказала вона.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в приймальні Генеральної прокуратури України 89-літник пенсіонер порізав собі вени.

6

Коментарі

111.09.15, 12:35

***українська влада робить вчинки, які не сильно відрізняються від дій президента РФ Володимира Путіна***
Шоколадний Резидент Кремля в Україні, Пеця Порох, виконує НАКАЗИ СВОГО ХАЗЯЇНА - то ж хіба його вчинки можуть хоч на йоту відрізнятись від дій і заказів його ставленика Путіна?!!
http://blog.i.ua/user/295100/1723107/ = ОН ПИТАЕТСЯ ВАШЕЙ КРОВЬЮ!