хочу сюди!
 

Sveta

34 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Скіпальський має рацію, порохні не варто підігравати ху*лу1

Путін спланував вибух під Радою для доповіді в ООН - Скіпальський
Олег Мисько 07 вересня 2015, 19:28

Путін спланував вибух під Радою для доповіді в ООН - Скіпальський


Про це він сказав на прес-конференції, новину передає «Преса України».
Екс-начальник Головного управління розвідки міністерства оборони України Олександр Скіпальський заявив, що вибух під Радою є спланованою операцією російських спецслужб перед виступом Путіна в ООН.

«Путін готується до виступу в Організації Об'єднаних Націй. Головним стрижнем його доповіді буде те, що в Україні іде громадянська війна. Це підготовка до виступу Путіна в ООН», - сказав він, відповідаючи на запитання про нещодавні події під Верховною Радою, зокрема, чи це збіг обставин, чи чітко спланована спецоперація Росії.

Скіпальський попередив, що протистояння українських політиків допомагає Путіну.

«Все це антураж для аргументації Путіна перед світовою спільнотою, що в Україні іде громадянська війна. І якщо наші горе-політики цього не зрозуміють і будуть продовжувати далі це партійне внутрішнє протистояння, то ми підіграємо Путіну. І дуже багато членів ООН потім скажуть, що, мовляв, в Україні, виявляється, дійсно іде громадянська війна на зразок подій в Сирії», - вважає він.

Раніше ми повідомляли, що в ніч на четвер невідомі кинули гранату в офіс «Правого сектора», який розміщений на першому поверсі житлового будинку у Києві на вулиці Майорова.

Нагадаємо, що співробітники Служби безпеки України ліквідували терористичне угрупування, яке планувало підірвати житловий будинок у Києві.

6

Коментарі

17.09.15, 21:51

Почали за упокой...поміняйте хоч це відретушоване, напудрене та набриалінене фото цього "красаФчеГа!" Примірники легко знайти в моїх фото чи претендента.

    28.09.15, 12:04

    На це там ніто на купиться. Замало. Для виступу в ООН -Путін замутив з Сірією. Це головний козир. От, що під Радою - то пшик! І всі сторони намагаються позбутися згадки