хочу сюди!
 

Людмила

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-45 років

Мразь-ахметка давно в"якав про лугандонський народ

Росія передає «народні республіки» під контроль Ахметова – журналіст
Іра Бондар 05 вересня 2015, 16:07
 3004
Росія передає «народні республіки» під контроль Ахметова – журналіст


Таку думку Денис Казанський висловив на своїй сторінці в соціальній мережі. Новину повідомляє «Преса України».
Журналіст Денис Казанський повідомив, що Російська Федерація планує повернути окуповану частину Донбасу для України, проте контролюватимуть самопроголошені «республіки» російські бандити на чолі з Ахметовим.

Журналіст зазначив, що російські блогери та експерти, які слідкують за подіями на Сході України, всі як один вважають, що РФ розпочала процес «передачі» терористичних «ЛНР» і «ДНР» під контроль Ахметова та його людей.

«Ось тільки в мене з приводу того, що відбувається ніякого оптимізму немає. Не потрібна Україні така республіка імені Ахметова з російськими бандитами у своєму складі, та ще й закріплена в конституції. Як організму не потрібний запалений апендикс»,- написав Казанський.

За словами журналіста, в Росії вже давно поширюється інформація про причетність Ахметова до подій на Донбасі та співпраці з «керівництвом» «ДНР».

«І взагалі, як це розуміти? У Росії все відкрито говорять про участь Ахметова в управлінні «ДНР», хакери зливають документи, що доводять це участь. Всі ці документи коментують. Але в Україні по колишньому до Ахметова питань немає»,- підкреслив Казанський.

Нагадаємо, відомий і популярний в сепаратистських та терористичних колах блогер Ель Мюрид в останньому своєму аналізі нинішньої політичної ситуації в донецькій і луганській «народних республіках» вже відкрито заявляє про вихід на фінішну пряму процесу «добивання» Москвою і Києвом цих «державних утворень» на Сході України.

6

Коментарі

16.09.15, 09:47

Та я вже НІЧОМУ не дивуюсь!

    26.09.15, 16:48

    А що тут дивного? Від тієї паскуди трупами смердить ще з 90-х років...